Zimska bajka

Objavljene prve fotografije vjenčanja Ive Šarić i Brune Petkovića

Lifestyle / Zabava | 25. 12. 2023. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: John Pavlish / Prve fotografije vjenčanja Ive Šarić i Brune Petkovića

Svaki blagdani koje Bruno Petković i njegova životna partnerica Iva Šarić mogu provesti zajedno za njih su blagoslov.

No, ovogodišnje kratke zimske praznike, tijekom kojih se 29-godišnji Dinamov napadač i hrvatski nogometni reprezentativac odmara od treninga i utakmica, posebno su iščekivali.

Nekoliko dana nakon što je odigrao posljednju utakmicu prvog dijela domaćeg prvenstva, i nakon što su ga kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini, Bruno Petković i Iva Šarić organizirali su slavlje vezano uz njihov privatni život.

Foto: John Pavlish / Prve fotografije vjenčanja Ive Šarić i Brune Petkovića

Povod za slavlje 20. prosinca bio je dvostruki: zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan i - udala se za markantnog Metkovca.

Iako nerado javno govore o svom privatnom životu, ekskluzivno za Gloriju otkrili su detalje vjenčanja kojim su okrunili četverogodišnju ljubavnu vezu.

"Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sada. Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan", govori Iva, dodajući kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Nisu željeli da im to bude obaveza i opterećenje, već prilika da se svi lijepo zabave i opuste.

Foto: John Pavlish / Prve fotografije vjenčanja Ive Šarić i Brune Petkovića

Iva je za tu priliku odabrala čak dvije vjenčanice Blumarine iz zagrebačkog salona Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović - jednu za fotografiranje, a drugu za večeru. Bruno se pak odlučio za klasično crno odijelo.

"Brunin kum je bio suigrač iz Dinama Arijan Ademi, a moja kuma prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ovo nam je bilo već četvrto kumstvo", kaže Iva.

Na vjenčanju su bili i Ivini sinovi Carlos (12) i Leon (9) iz prvog braka te dvoipolgodišnji Adrian kojeg ima s Brunom.

Foto: John Pavlish / Prve fotografije vjenčanja Ive Šarić i Brune Petkovića

Nitko, kaže, nije imao posebne prohtjeve, niti je za njih bilo vremena, a kako su za svoj najljepši dan u godini angažirali vrhunsku ekipu, nisu ni sumnjali da će sve biti onako kako su zamislili.

Nakon slavlja su s prijateljima, kumovima i djecom otputovali u tople krajeve.

Kopirati
Drag cursor here to close