Aleksandra Radović

Pjevačica koja je napunila mostarsku Kosaču objavila novu ljetnu pjesmu

Singl prati i novi video spot zanimljive art produkcije, koji je sniman na više lokacija u Beogradu
Lifestyle / Zabava | 08. 07. 2019. u 14:29 Bljesak.info
Aleksandra Radovic - Ne volim te

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalna pop diva Aleksandra Radović koja je prošle godine napunila dvoranu mostarske Kosače, predstavila je svoj novi ljetni singl ''Ne volim te''.

Iza nove, radiofonične i totalno 'zarazne' brze pjesme ''Ne volim te'' stoji  provjereni autorski tim kojeg čine Darko Dimitrov kao autor glazbe i aranžmana, dok je stihove pisala Aleksandra Radović, zajedno s Milanom Radulovićem-Laćom.

''Ovo je zaista jedna prava i iskrena ženska pjesma. Uz snažnu poruku koju ćete lako prepoznati u stihovima, pjesmu nosi i zarazan groove koji vas 'vozi' već na prvo slušanje. Iako ze zove 'Ne volim te', ona nosi svojevrsnu radost i svojom porukom potiče nas da se odvažimo potruditi i izboriti za pravu ljubav'', tumači Aleksandra koja ovim singlom ujedno najavljuje i svoj peti po redu, dugoočekivani album koji će svjetlo dana ugledati krajem 2019. godine.

Na pitanja znatiželjnika koje je odmah zanimalo je li novi glazbeni uradak Aleksandre Radović nekome posvećen, Aleksandra odgovara da 'nije toliko važno je li posvećena nekoj konkretnoj osobi''.

''Suština moje nove pjesme najbolje se ocrtava u stihu 'Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam'! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni izaći svoje zone komfora i boriti se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vrijeme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju'', rekla je pjevačica, koja ne skriva ni s kolikim je užitkom radila na novom singlu. 

''Moja suradnja s Darkom Dimitrovim i ovim autorskim timom traje već punih 13 godina, od mog drugog studijskog albuma, ali svaki novi singl kojeg zajedno stvaramo za mene je svjež i iznova uzbudljiv izazov. Ovaj singl je najbolja potvrda  naše kreativne sinergije! Pjesma je nastala praktički za jedan vikend, s takvom lakoćom i dobrom vibrom, taman da vam uljepša ljetne mjesece'', ističe Aleksandra Radović, a njen singl ''Ne volim te'' upravo puni radijski eter u regiji, uz premijere u Srbiji, ali paralelno i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Singl prati i novi video spot zanimljive art produkcije, koji je sniman na više lokacija u Beogradu, a čija je 24-satna premijera započela danas, 8. srpnja, točno u podne na službenom Youtube kanalu Aleksandre Radović.

U ovaj neobičan i originalan video uradak, na Aleksandrin poziv na Instagramu, u spot su se uključili i brojni fanovi iz cijele regije, koji su nekoliko dana slali svoje fan video klipove, koji prvenstveno prikazuju stvaran život i fanove u njihovim realnim životnim situacijama, u najrazličitijim trenucima, kako pjevaju i plešu uz Aleksandrine pjesme, na poslu, kod kuće, s obiteljima, u parku, zanimljivo je istaknuti da su njihovi originalni snimci minimalo  uređivani kako bi dočarali realnost i jedinstvenost svakog videa.   

''I pjesma, ali i simpatičan, realističan video spot koji ju prati zaista pokazuju da u nama ljudima uvek treba postojatii ona istinska životna iskra, ona dječja radost u srcu, bez obzira na ono sto nam život daje, nekada gorko, nekada slatko – a na nama je da za tom radošću posegnemo'', zaključuje Aleksandra, pred kojom je sve do rujna vruće, radno ljeto, s mnogobrojnim koncertima i opsežnom ljetnom turnejom.

Pjevačica je, inače, u veljači prošle godine održala koncert u prepunoj Kosači u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close