Sheeran se širi

Pjevač želi otkupiti imanja svojih susjeda i ostati sam na 'Sheeranvilleu'

Bacio je oko na tri kuće na rubu svog imanja, vrijedne oko 4,1 milijuna eura, jer su te kuće i njihovi vrtovi usred njegove zemlje. "Vlasnici ove tri kuće znaju da bi im Ed dao najbolju cijenu ako se odluče iseliti", rekao je jedan insajder za Sun.
Lifestyle / Zabava | 09. 07. 2020. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ed Sheeran ulaže veliki novac u nekretnine

Njegovo imanje u Suffolku, popularno zvano 'Sheeranville', upisuje se u Google tražilicu oko 47 tisuća puta godišnje.

Inače Sheeran u Velikoj Britaniji ima 27 različitih nekretnina, čija se vrijednost procijenjuje na 57 milijuna funti, a sve ih je kupio u gotovini.

U 'Sheeranvilleu' ima nekoliko kuća, vlastiti pub, bazen, whirpool, impresivne voćnjake i povrtnjake, staklenike, podzemni kino, teretanu, studio za snimanje, ribnjak i svojevrsnu farmu za koze, ovce i kokoši.

Ali pop zvijezda želi više, piše The Sun: Bacio je oko na tri kuće na rubu svog imanja, vrijedne oko 4,1 milijuna eura, jer su te kuće i njihovi vrtovi usred njegove zemlje.

"Vlasnici ove tri kuće znaju da bi im Ed dao najbolju cijenu ako se odluče iseliti", rekao je jedan insajder za Sun. 

Radi se o dva bungalova i većoj dvokatnici, uključujući vrtove koje bi Ed želio kupiti. Jer ako bi mu i to pripalo, mogao bi doći do jezera na najudaljenijem rubu svog imanja bez većeg obilaženja. Trenutačno mora raditi veliki obilazak jer mu nije dopušteno prijeći privatno vlasništvo ostalih.

Pjevač se zbog svoje kuće često puta našao u medijima zbog nesuglasica sa susjedima.

Sheeran je tako prije godinu dana htio progurati bazen pod jezerce za divlje životinje, a bio je i prisiljen maknuti veliki znak na štali koju je preuredio u bar.

Sad je jedino pitanje može li se Ed Sheeran dogovoriti sa svojim susjedima, a novca ima dovoljno za ponuditi. Njegova procijenjena neto vrijednost imovine iznosi oko 222 milijuna eura. 

Video: Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]
Kopirati
Drag cursor here to close