Fugirano i silikonirano

Ovo su neke od najskupljih estetskih operacija poznatih osoba

Danas Jocelyn Wildenstein doista može poslužiti jedino kao primjer brižnim majkama koje žele svojim kćerima ukazati što ne bi trebale raditi sa svojim licem i tijelom.
Lifestyle / Zabava | 28. 12. 2017. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jocelyn Wildenstein glasi kao svjetska ''kraljica'' plastičnih operacija. Tabloidi odavno prate njezinu ''preobrazbu'', a računa se da je u svoj izgled uložila ukupno dva milijuna dolara.

Na koncu više nije sličila samoj sebi, čak ni u oku najpažljivijeg promatrača, a jedino što je uspjela time priskrbiti je nadimak "Catwoman".

Bivša supruga milijardera Aleca N. Wildensteina znala bi govoriti kako se operacijama podvrgavala po njegovoj želji. Međutim, Wildenstein je prilikom razvoda 1999. godine zakonski uvjetovao da novac koji dobiva njegova bivša supruga ne smije biti korišten za operacije. Danas Jocelyn doista može poslužiti jedino kao primjer brižnim majkama koje žele svojim kćerima ukazati što ne bi trebale raditi sa svojim licem i tijelom.

Glumica Demi Moore skršila je 500.000 dolara na estetske zahvate. Ona je početkom 2000. godine počela generalni remont svoga tijela: uvećanje grudi, skidanje viška sala, zatezanje stomaka i stražnjice, a potpuno novi zubi bili su točka na i. Jedno pravo malo bogatstvo od pola milijuna dolara iznosili su računi za navedeno, ali glumica navodno nikad nije bila zadovoljna.

Kasnije se ''dorađivala'' manjih zahvatima, botoks injekicijama i slično, ranga cijena deset tisuća, ali uvijek je to trebalo popravljati.

"Rezultati nikad nisu bili trajni, tako da mi osim kratkotrajnog ushićenja sve to nije puno donijelo", kazala je jednom Demi Moore.

Sharon Osbourne također je jedna od žena koje nisu žalile (suprugove) novce kako bi ''produžila'' mladalački izgled. Računa se da je uložila 185 tisuća dolara.

Navodno je žena Ozzyja Osbournea sve to radila jer je imala probleme s kompleksom niže vrijednosti. Danas kaže kako se promijenila i radije vodi jedan zdrav život. Pitanje je samo koliko joj treba vjerovati ako kaže kako je botoks za nju odavno zabranjena stvar.

Bivša američka voditeljica Joan Rivers također je solidno uložila u plastične operacije - stotinu tisuća dolara. Više od 700 intervencija poduzeto je na tijelu ove žene koja je umrla 2014. godine. Imala je naprosto svoju viziju ljepote i nije žalila ni novac ni tijelo. Bila je uvjerena kako je za navedenih 100.000 dolara kupila vječitu mladost.

Poznate osobe koje su ''manje'' uložile u ljepotu su: Kris Jenner (70.000 dolara), pjevač Barry Manilow (70.000), Bruce Jenner (60.000), Roseanne Barr (45.000), pokojni Pete Burns, pjevač nekad dosta popularne grupe "Dead Or Alive" (38.000),  country ikona Dolly Parton (23.000), Lil' Kim (19.625).


Kopirati
Drag cursor here to close