Desingerica

Ova pjesma je u vrhu bh. trendinga, pitali smo AI da nam pojasni stihove

U gotovo deset dana od objavljivanja video spot je ostvario preko 2 i pol milijuna pregleda na YouTubeu
Lifestyle / Zabava | 11. 02. 2024. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesma Dragomira Despića Desingerice trenutno se nalazi na vrhu popisa najgledanijih video zapisa na platformi YouTube u Bosni i Hercegovini. Upitali smo umjetnu inteligenciju (AI) dam nam pojasni stihove. 

Naziv pjesme je „Skakavacc“, a u gotovo deset dana od objavljivanja video spot je ostvario preko 2 i pol milijuna pregleda na YouTubeu. Glazbu i tekst „Skakavcca“ potpisuje sam Desingerica.

„Samo loži me, ne misli na dodire. Samo reci da jaakoo volim te. Na kraj sveta, ti na mesec vodi me. Plači, molii i na ranu dolii me“, refren je pjesme koja inače traje kraće od dvije minute. Poslušajte sami.

Video: DESINGERICA - SKAKAVACC

Što je autor pjesme želio reći ovim stihovima upitali smo umjetnu inteligenciju. Odgovor kojeg nam je generirala umjetna inteligencija uz pomoć ChatGPT-a prenosimo u nastavku:

„Autor stihova 'Skakavac' opisuje svoj životni stil i osjećaje kroz različite slike i metafore. U prvom dijelu, autor govori o luksuznim markama poput 'Nike' i 'Versace' te ističe svoju jedinstvenost i neobičnost.

Izražava da ne radi stvari na brzinu i da posvećuje pažnju detaljima, što potvrđuje kada spominje 'šivanje kroz crveno', sugerirajući da se ne boji riskirati i izlaziti iz ustaljenih normi. 

U trećem dijelu, autor izražava ljubav i posvećenost prema voljenoj osobi, opisujući je kao 'zvijezdu' i 'sve što ima'. Međutim, istovremeno, izražava frustraciju zbog izazova i poteškoća u životu, ali izražava optimizam i nadu u bolje sutra. Na kraju, poziva na akciju i nadu za bolju budućnost s dolaskom 'bela', što može simbolizirati novi početak ili promjenu nabolje.“

Izvor: Chat GPT / Odgovor Chat GPT o stihovima pjesme Skakavacc

U drugom dijelu, autor pjeva o ljubavnoj temi, izražavajući želju za strašću i ljubavlju. Riječi 'Samo loži me, ne misli na dodire' sugeriraju želju za strastvenom vezom bez previše razmišljanja o posljedicama ili obavezama.

Podsjetimo, Desingerica na svojim nastupima trga majicu i obožavatelje udra tenisicom. Snimke s njegovih nastupa često izazivaju reakciju javnosti. Svojevremeno je bio gost našeg podcasta.

Video: LULE PLJUGICA & DESPIC: ŽENE SU NAS NAJVIŠE KOŠTALE U ŽIVOTU
Kopirati
Drag cursor here to close