Zabava za sve

Otvorena manifestacija Ljeto u Neumu

Ovaj događaj zajednički organiziraju Hotel Sunce Neum i SDC iz Sarajeva, u sklopu suradnje proizašle iz inicijative Odmori u BiH.
Lifestyle / Zabava | 19. 07. 2020. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prigodnim obraćanjima i nastupom odlične Ine Hamzić i pratećih glazbenika u Somersby Sun Baru na terasi Hotela „Sunce“ u Neumu, u petak 17.07. je otvorena manifestacija Ljeto u Neumu.

Ovaj događaj zajednički organiziraju Hotel Sunce Neum i SDC iz Sarajeva, u sklopu suradnje proizašle iz inicijative Odmori u BiH.

- Svrha događaja, koji će trajati sve do 01.10.2020., je upotpuniti ponudu već izuzetno atraktivne destinacije kakva je Neum – poručila je Nataša Musa, članica Upravnog odbora SDC-a i Predsjednica Fondacije Sarajevo Navigator.

Dodala je kako je koncept manifestacije „zabava za cijelu obitelj“ i da je po tome slična događajima koje SDC sa svojim osnivačima, Fondacijom Sarajevo Navigator i U.G. ZUP Baščaršija, već godinama realizira u Sarajevu, kao što su: Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, Sarajevo Ramazan Festival, Sarajevo Summer Market, Ljeto na Žutoj Tabiji...
SDC je prethodne dvije godine u Sarajevu organizirao i Ljeto u parku – Hastahana, tromjesečni događaj koji ove godine seli na Jug i postaje Ljeto u Neumu.

Na otvorenju Ljeta u Neumu obratio se i Luka Prkačin, direktor Hotela Sunce Neum, koji je gostima poželio dobrodošlicu u jedini bh. grad na Jadranskom moru. Pozvao je sve Bosance i Hercegovce da ove godine što više svojih odmora provedu u BiH, kako bi na taj način pomogli oporavku bh. turističkog sektora, koji je teško pogođen posljedicama pandemije Covid-19.

U sklopu Ljeta u Neumu otvoren je Somersby Sun Bar, koji će svake večeri do 01.10. nuditi nastupe izvođača sa repertoarom pop, rock, jazz i blues standarda.

Do 01.08. goste će od nedjelje do petka zabavljati duo Beća & Faja, dok će se petkom i subotom održavati svirke bendova iz čitave BiH.
Narednog vikenda, u petak 24.07. i subotu 25.07, u Somersby Sun Baru nastupit će odlični Zlatan Karić sa bendom.

Od 27.07. će na terasi Hotela Sunce biti postavljeno i Coca-Cola Ljetno Kino, koje će ponedjeljkom, utorkom i srijedom nuditi projekcije filmskih klasika za djecu i odrasle, a u suradnji sa Fitness centrom BTC iz Sarajeva bit će organizirani i svakodnevni fitness programi za čitavu obitelj.

Organizatori Ljeta u Neumu planiraju i niz atraktivnih sadržaja za najmlađe, a tijekom rujna I organizaciju nekoliko većih događaja, među kojima će biti i Festival autohtone Hercegovine. Ideja je da se na jednom mjestu ponude hercegovački proizvodi, kultura, običaji..., te na taj način prezentira bogatstvo ponude hercegovačkog kraja.

Kopirati
Drag cursor here to close