30,12. - 31.12.

OOUTPUT23 Festival - Ulaznice su u prodaji, ali brzo nestaju

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu dostupne su po pristupačnim cijenama: 20 KM za early bird, 25 KM za regularne ulaznice koje možete nabaviti u pretprodaji u Mostaru, točnije u OKC Abrašević i kafiću Teco bar.
Lifestyle / Zabava | 19. 12. 2023. u 12:51 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne propustite priliku biti dio festivala plesa na OUTPUT23 Spremaju se dva nevjerojatna dana, 30.12. i 31.12., u sali OKC Abrašević, gdje će Mostar pretvoriti u epicentar glazbenog užitka. Kupite svoje karte i pridružite nam se na spektaklu koji se ne propušta!

Tko su zapravo izvođali koji će osvijetliti salu OKC Abraševića?

VOJKO V



30.12. – VOJKO V - skraćeno od Vojko Vrućina, splitski je reper, tekstopisac i producent. Njegovo pravo ime je Andrija Vujević. Svoje je umjetničko ime smislio za nikad odrađenu radijsku emisiju koju je trebao voditi s nekoliko tadašnjih kolega. Glazbom se ozbiljnije bavi još od 2005. - prvo u Dječacima i Kiši metaka, da bi 2018. izdao prvi solo album 'Vojko' za koji je dobio tri Porina. Pet godina kasnije, izdao je novi album nazvan 'Dvojko' koji je već na listi najprodavanijih u Hrvatskoj. Ono što sigurno niste znali o njemu je da je Vojko završio računarstvo u Splitu i po struci je programer, a profesor mu je bio vlastiti otac. Roditelji nisu baš bili sigurni da će uspjeti, a sada su mu najveći fanovi. Prate čak i broj pregleda na YouTubeu. Vojko će zapaliti cijelu noć!


TAMARA KEZZ

31.12. - TAMARA KEZZ - Tamara Kezz je DJ, producentica, izvođač liveglazbe iz Srbije. Jedna je od najfascinantnijih glazbenica iz Srbije i prva umjetnica iz te zemlje koja je nastupila na jednom od najvećih glazbenih festivala na planeti, Glastonbury festivalu, na kojem je svirala dva puta tijekom ljeta 2023. Tamara Topalović od 2014. godine objavljuje glazbu pod aliasom Kezz, a od 2018. počinje intenzivno nastupati u klubovima elektroničke glazbe, predstavljajući svoj specifični hibrid live i DJ seta. Ovo iskustvo dovelo ju je do dubokog istraživanja svijeta elektronske glazbe, što ju je nadahnulo da razvije jedinstven live set. Prošle godine imala je premijeru na legendarnoj EXIT Dance Areni, kada je otvorila večer Monolinku, Satoriju i Stephanu Bodzinu. Definitivno uz Tamaru biti će prava čast proslaviti ulazak u Novu 203 godinu

ANDREJ JELIĆ


ANDREJ JELIĆ - Poznajemo ga kao utemeljivača bosansko-hercegovačke klupske scene, novorođenog festivala urbane muzike FROM HERZ WITH LOVE te projekta ROOF AW, u okviru kojeg je organizovao, surađivao, te nastupao sa mnogobrojnim zvijezdama elektronske scene. Slušajući njegove live nastupe sasvim je jasno da Andrej živi i diše muziku više od 20 godina. Poznat je po energičnim i dugotrajnim setovima prepunim strastvene elektronske muzike, a njegovi muzički korijeni sežu u sve žanrove kojeg su tokom karijere prepoznavali mnogobrojni regionalni festivali poput No Sleep Festival, Exit Festival 84, Ultra, Moondance, Fresh Wave, GOD, FROM HERZ WITH LOVE i mnogi drugi. Jedno je sigurno densfloor će držati budnim od početka do kraja

REMI i BOBI - Zasigurno nismo mogli odabrati bolju uvertiru u Novu godinu uz ovako mladu i perspektivnu ekipu. Od već priznati householderi naše scene Remi & Bobi zasigurno imaju blistavu budućnost kako na ino, tako i na domaćoj sceni. Mi im vjerujemo i sa razlogom čine najbolji uvod u najluđu noć.

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu dostupne su po pristupačnim cijenama: 20 KM za early bird, 25 KM za regularne ulaznice koje možete nabaviti u pretprodaji u Mostaru, točnije u OKC Abrašević i kafiću Teco bar. Za one koji odluče uživati u glazbenom doživljaju u posljednji čas, cijena ulaznica na dan eventa iznosit će 30 KM.

Organizatori naglašavaju potrebu brze kupovine ulaznica jer su kapaciteti ograničeni, te se ne može garantirati ulaz svima. S obzirom na spektakularan line-up i popularnost izvođača, očekuje se da će OUTPUT23 Fest privući ljubitelje glazbe iz cijelog regiona.

Kopirati
Drag cursor here to close