Nezaboravna glazbena fešta za sami kraj godine

Vojko V, Tamara Kezz, Andrej Jelić zvijezde OUTPUT23 mini festa u Mostaru

Nezaboravna glazbena fešta za sami kraj godine u OKC Abrašević.
Lifestyle / Zabava | 11. 12. 2023. u 10:39 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OUTPUT23 Fest ne samo da će obogatiti Mostar glazbenim doživljajem, već će ponudit nezaboravno glazbeno iskustvo u OKC Abrašević, gdje će nastupiti svima već dobro poznato ime estrade Vojko V koji će zagrijati atmosferu svojim energičnim nastupom. Ovaj događaj, koji uključuje i doček Nove godine, te u samo dva dana obećava vrhunski glazbeni doživljaj za sve ljubitelje hip-hopa i elektronske glazbe.

Vojko V, jedan od najcjenjenijih izvođača u regiji, stupit će na pozornicu OKC Abraševića 30. prosinca 2023., donoseći svoj jedinstveni stil i nezaboravne pjevljive hitove. Njegov nastup bit će pravi vrhunac OUTPUT23 festa, koji predstavlja savršen uvod u najluđu noć godine.

OUTPUT23 fest neće biti samo koncert, već i vizualni spektakl. Posjetitelji će uživati u impresivnim vizualima na velikom video wallu, koji će dodatno pojačati atmosferu i stvoriti jedinstvenu interakciju između glazbe i umjetnosti.

Osim toga, doček Nove godine, 31. prosinca 2023., bit će obogaćen vrhunskim soundsystemom koji će pratiti izvanredan lineup koji uključuje Tamaru KEZZ, DJ-anu live act glazbenika koja je proglašena najboljim regionalnim Live actom koju dodjeljuje Ambasador iz Hrvatske. Uz gošću također nastupa well known i priznato DJ ime koji dolazi iz Mostara Andreja Jelić, podršku mu čine Remi i Bobi, koji obećavaju svježe i uzbudljive moćne trenutke.

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu dostupne su po pristupačnim cijenama: 20 KM za early bird, 25 KM za regularne ulaznice koje možete nabaviti u pretprodaji u Mostaru, točnije u OKC Abrašević i kafiću Teco bar. Za one koji odluče uživati u glazbenom doživljaju u posljednji čas, cijena ulaznica na dan eventa iznosit će 30 KM.

Organizatori preporučuju da požurite s kupovinom ulaznica jer je kapacitet ograničen, a očekuje se veliki interes za ovu glazbenu feštu. Ne propustite priliku biti dijelom glazbenog događaja godine u Mostaru. OUTPUT23 Fest obećava nezaboravnu atmosferu, sjajnu glazbu i dobru zabavu za sve posjetitelje!

Kopirati
Drag cursor here to close