Davcast

Davcast na SUM Sovi: Od obične ideje do najgledanijeg podcasta na Balkanu

Kako je nastao DAVCAST možete pogledati u prilogu vodcasta na SUM Sovi, gdje je David Čerkez bio gost kod voditelja Ante Pejara
Lifestyle / Zabava | 09. 02. 2023. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podcast je postao jedan od najpopularnijih formata sadržaja za prijenos informacija. Koliko je zastupljen na Balkanu govori činjenica da je na portalu podcast.rs koji ima popis svih Balkanskih podcasta naveden broj od 250 podcasta koji se trenutno emitiraju na Balkanu!

Video: SUM TV | SUM Sova | DAVID ČERKEZ

Da dobro ste čuli, ali jedan podcast je u posljednjih pola godine zauzeo srca kako bosansko-hercegovačke tako i regionalne publike, a u pitanju je DAVCAST PODCAST u produkciji Bljesak.info.

Podcast koji vodi i čiji je kreator osamnaestogodišnji David Čerkez, uz svoju ekipu koja se krije iza DAVCASTa, kreirao je emisiju koja neizostavni dio svakog ponedjeljka na repertoaru gledanja.

U zadnjim epizodama David je ugostio neke od najvećih glazbenih imena novije scene, poput Voyagea i Džejle Ramović.

DAVCAST podcast je trenutno jedini podcast u rasponu od 100.000 do 450.000 pregleda u zadnjih 10 epizoda, što ga stavlja u sami vrh podcast scene.

Tko je mladić koji se krije iza DAVCAST brenda te ekipa koja mu u svemu pomaze, kao i priča o tome kako je nastao DAVCAST možete pogledati u prilogu vodcasta na SUM Sovi, gdje je David Čerkez bio gost kod voditelja Ante Pejara.

Kopirati
Drag cursor here to close