Ja, Pink Panter

Olivera Ćirković u Mostaru: Od podne u Mepasu, od ponedjeljka na Davcastu

Olivera Ćirković je autorica knjige pod nazivom ''Ja, Pink Panter'' koja će danas biti promovirana od 12 sati u Mostaru u Mepas Mallu.
Lifestyle / Zabava | 15. 10. 2022. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olivera Ćirković je autorica knjige pod nazivom ''Ja, Pink Panter'' koja će danas biti promovirana od 12 sati u Mostaru u Mepas Mallu.

Knjiga je iskrena ispovijest poznate reprezentativke u košarci, Olivere Ćirković, koja je u jednom periodu života krenula stramputicom kriminala.

Odležala je osam dugih godina u najstrožijim grčkim zatvorima, i postala poznata širom europskih granica kao vođa čuvene kriminalne grupe Pink Panter, i kao jedina žena koja je uspela da pobjegne iz jednog od najčuvanijih grčkih zatvora.

Ja, Pink Panter je uzbudljivo štivo sa elementima najboljih akcionih filmova i trilera, ali i dubokih psiholoških drama. Napete akcije ove grupe pljačkaša ostavljaju čitatelje bez daha.

Olivera na veoma dramatičan i uzbudljiv način opisuje sve likove i događaje koje je doživjela u svom robijaškom životu, koji ništa manje ne ostavljaju čitatelja i zbunjenim i zapitanim nad najvažnijim stvarima koje čine život i njegovu tamniju stranu.

Knjigu možete danas kupiti uz posvetu od autorice.

Olivera je inače u Mostar došla na snimanje Bljesak podcasta Davcast koji će biti emitiran u ponedjeljak od 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close