Nezaboravna noć

Džejla Ramović u novoj epizodi Davcasta i nezaboravnom nastupu u Goldenu!

Nakon dugo vremena Džejla je izašla pred kamere i u dva sata, koliko je trajalo snimanje podcasta u studiju Bljeska, ispričala sve o svome životu.
Lifestyle / Zabava | 04. 02. 2023. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Džejla Ramović jučer je bila glavna tema u gradu na Neretvi. Osim nastupa u jednom od najpoznatijih klubova u BiH - GoldenCube, Džejla je gostovala u novoj epizodi podcasta DAVCAST kod našega Davida Čerkeza.

Nakon dugo vremena Džejla je izašla pred kamere i kroz dva sata priče u studiju Bljeska ispričala sve o svome životu. Od početaka njene karijere, uspona i padova do pobjede u jednom od najvećih glazbenih showova - Zvezde Granda.

Foto: Bljesak.info / Džejla Ramović u podcastu DAVCAST kod Davida Čerkeza

Kako je tekao njen put ka uspjehu, kako postati danas jaka i uspješna žena u svijetu koji se stalno mijenja? Je li u emotivnom statusu i je li sretna sa svojim životom? Ovo su samo neka od tema o kojima su pričali u epizodi koju možete gledati od ponedjeljka u 20 sati.

Nakon snimanja epizode, članovi benda su odmarali u najluksuznijem hotelu u Hercegovini - Hotel Mepas, te krenuli na pripreme za sinoćnji spektakl.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

 

U mostarskom klubu GoldenCube tražilo se mjesto više, kako bi se moglo uživati u svim hitovima koje je Džejla spremila za tu posebnu večer. Od njenih autorskih pjesama, do najpopularnijih balada i pjesama za sve generacije!

Zabave, pozitive, emocija nije manjkalo, a Džejla u podcastu nije skrivala emocije koje ima prema Mostaru!

“Jako volim ovaj grad, zbog ljudi a i obitelji koja je ovdje, mislim da mi je ovo čak i najdraži grad u državi”.

Tako je Džejla sinoć pridobila srca posjetitelja, a koliko je zapravo bilo dobro govori publika koja je na kraju više satnog nastupa u glas odjekivala “Hoćemo još!”

Džejla je to zaslužila, kao i mostarska publika!

Kopirati
Drag cursor here to close