Vinicius Jr. susreo Ronalda

Od mene uči kako se odijeva, mali, a ostalo od Messija ili Modrića

Usporedi li se stil odijevanja Ronalda i Viniciusa, lako ćemo se sjetiti da je i CR7 u svojim počecima sasvim malo polagao na izgled i modni stil, što je slučaj kod mladog Brazilca na ovoj slici.
Lifestyle / Zabava | 27. 12. 2017. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj dečko je još jedan od niza Brazilaca kojima prognoziraju da će biti nasljednici najvećih nogometnih imena iz zemlje peterostrukih prvaka svijeta, čak i samog Pelea.

On se zove Vinicius Jr. i nominalno je igrač madridskog Reala. U glavnome gradu Španjolske boravio je kako bi prisustvovao El Clásicu na stadionu Santiago Bernabéu, a njegov boravak u VIP loži priskrbio mu je prvu frustraciju. Barcelona je tog subotnjeg poslijepodneva Viniciusov budući klub učinila totalno nemoćnim (3:0).

No, ono po čemu će on osobno pamtiti prvo detaljnije ''udisanje zraka'' na legendarnom madridskom stadionu je susret s Cristianom Ronaldom.

Unatoč katastrofalnoj igri i porazu, Zlatna kopačka ništa nije prepuštala slučaju pred fotografskim kamerama - stiliziran i nasmijan, Portugalac kao da je mladom talentu htio poručiti: gledaj i uči, mali!

Dakako, odnosi se na imidži, a što se tiče učenja nogometa, toga dana Vinicius je eventualno mogao učiti od Messija, Modrića, Inieste...

Usporedi li se stil odijevanja Ronalda i Viniciusa, lako ćemo se sjetiti da je i CR7 u svojim počecima sasvim malo polagao na izgled i modni stil, što je slučaj kod mladog Brazilca na ovoj slici. Ležernost i razmišljanje o nogometu. Kasnije dođe sve ostalo, ako ti se posreći.

Oduševljen Ronaldom, mladi Brazilac je objavio zajedničku sliku uz komentar "Najbolji na svijetu".

Vinicius Jr.   je inače potekao u Flamengu, a ljetos je potpisao ugovor s Realom, vrijedan 45 milijuna eura. Nedavno je izjavio kako bi i u 2018. želio ostati u Flamengu.

Kopirati
Drag cursor here to close