novo brazilsko čudo

Vinicius Junior: Real nastoji Barcu izbaciti iz igre

Sport / Flash | 07. 05. 2017. u 21:30 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je objavio brazilski Globoesporte, Real Madrid poduzima sve što je u njegovoj moći kako im se ne bi ponovno dogodio 'slučaj Neymar', odnosno da ih Barcelona opet ne bi nadmudrila u borbi za jednog novog brazilskog dragulja.

Talent kakav se rijetko viđa i u Brazilu, Vinicius Junior, navodno se opredijelio za Real, ali ga Neymar nagovara da se ipak priključi Barçi.

Ovaj 16-godišnji dječak, član Flamenga, navodno je predsjedniku Reala Florentinu Pérezu vrijedan 45 milijuna eura, dok je Barcelona za Viniciusa Juniora ponudila 20 milijuna manje, javlja Globoesporte.

Izvori bliski Flamengu navode kako bi vrijednost ovog transfera mogla premašiti i 60 milijuna eura, uključujući naknadne isplate i provizije, ovisno o rezultatima kluba koji ga kupi.

Iako još ništa nije potpisano, navodno je postignut dogovor da Vinicius na Bernabeu prijeđe u ljeto 2018., kada navrši 18 godina.

Vinicius Junior, izdanak nogometne škole kluba iz Rio de Janeira, bio je najbolji strijelac i igrač turnira na kojem je Brazil osvojio prvenstvo Južne Amerike za 2017. godinu u konkurenciji igrača do 17 godina starosti.

Treba mu poželjeti da prođe kao Neymar, a ne kao Pato, Robihno ili pak Ganso.

Kopirati
Drag cursor here to close