L.A. Minuta

Novi spot Mostarke Zane Mesihović o životu u Kaliforniji

Objavljen je novi spot Mostarke Zane Mesihović (Zana Messia) koja živi i stvara u Californiji. Pjesmu ''L.A. Minuta'' je napisala Zana, a producirali su je Appu Krishnan i Jorge Lanzas.
Lifestyle / Zabava | 18. 12. 2019. u 09:36 Bljesak.info
Zana Messia - L.A. Minute

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kaliforniji je proteklih dana svjetlo dana ugledao novi spot Mostarke Zane Mesihović (Zana Messia) za pjesmu ''L.A. Minuta''. Pjesmu je napisala Zana, a producirali su je Appu Krishnan i Jorge Lanzas. 

''Pjesma 'L.A. Minuta' govori o tome koliko život zaista jeste nepredvidljiv. U svakom trenutku sve se može promijeniti. Mi često živimo u trci: posao, novac, obaveze, itd. i ne razmišljamo o tim stvarima. U Los Angelesu je to posebno očigledno jer usponi i padovi u ovom gradu znaju biti veoma drastični'', navodi Zana.    

Spot je režirao hip hop umjetnik Rich Espy. Sponzor je bila modna marka Big Tim. Spot prati Zanu po različitim poznatim dijelovima Los Angelesa. Za plesne koreografije bio je odgovoran koreograf i kantautor Isaac Brown. Dio odjeće u kojoj se Zana pojavljuje je dizajnirala modna kreatorka Daria Mason, koja također glumi u spotu. 

''Svaki dan šansa za novi početak'', moto je pjesme L.A. Minuta.

''Los Angeles kao grad je poznat po tome da se život zaista može promijeniti u bilo kojem trenutku. Tu dolaze ljudi iz cijelog svijeta puni snova, puni ideja. Naravno promijene su nekad dobre, a nekad loše.  Jedini nepromjenjivi atribut života jeste da je sve promjenjivo. Svaki dan je nova šansa za novi početak, koliko god nam ovaj život traje. To je za mene prelijepa i jako moćna misao koja nosi u sebi oproštaj, nadu i snagu'', poručila je Zana. 

''Zanina pjesma je i novi spot dobili su odlične kritike već u prvim danima nakon objavljivanja, a Mostarka koja živi i radi u Americi uskoro planira bukirati turneju. 

Rođena Mostarka Zana Mesihović, koja nastupa pod umjetničkim imenom Zana Messia već duže vrijeme živi u Kaliforniji gdje je u pažnju javnosti dospjela albumom Balkan Soul, koji je lansirao njenu karijeru u SAD-u'', navode njezini promotori u priopćenju.

Navode kako je mlada jazz glazbenica do sada surađivala s zvijezdama poput Stevia Wondera i DJ-a Paula Oakenfolda te pored solo karijere radi glazbu za filmove.

Kopirati
Drag cursor here to close