Nastavlja šokirati javnost

Novi bombastični intervju Meghan Markle

Meghan je u intervjuu otkrila i da se o njoj i Harryju priča da su kao sol i papar jer se uvijek kreću zajedno, tvrdi da se suočila s problemima u Ujedinjenom Kraljevstvu jer je Amerikanka, da se trudi pronaći oprost za sve.
Lifestyle / Zabava | 30. 08. 2022. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle ponovno se obrušila na članove britanske kraljevske obitelji, tiska i Velike Britaniju, i to u novom bombastičnom intervju za magazin The Cut, nakon kojeg je morao intervenirati i njezin glasnogovornik Omid Scubie.

On je, naime, morao demantirati da je vojvotkinja rekla da joj je Harry rekao kako je izgubio svog oca Charlesa zbog Megxita, inzistirajući da je pritom zapravo mislila na vlastitog oca.

"Izgubio sam tatu"

Jedan od najznačajnijih dijelova intervja bio je upravo onaj u kojem je Meghan razgovarala o Harryjevu odnosu s princem Charlesom nakon intervjua s Oprah Winfrey, prenosi Showbuzz

Prema novinarki Alison P. Davies, koja ju je intervjuirala, Meghan je izjavila: "Harry mi je rekao: 'Izgubio sam tatu u ovom procesu'. Ne mora njima biti kao meni, ali to je njegova odluka."

Nakon prvih napisa da je Meghan spominjala Harryjev odnos s princem Charlesom, Scobie je na Twitteru inzistirao da je zapravo govorila o svom otuđenom ocu Thomasu.

"Čini se da postoji zabuna u nekim naslovima oko ovog citata u intervjuu za The Cut. Princ Harry zapravo je mislio na Meghanin gubitak vlastitog oca, a Meghan kaže da on ne želi izgubiti svog oca", napisao je Scobie.

Među ostalim tvrdnjama koje će zasigurno užasnuti dvorjane je ona kako je čula od Harryja da neki članovi kraljevske obitelji ne mogu raditi i živjeti zajedno, ali i to da se vraća na Instagram nakon što se odrekla svih profila na društvenim mrežama kada se vjenčala s Harryjem 2018. godine.

Sol i papar 

Vojvotkinja je sugerirala da je ljudi i dalje gledaju kao princezu unatoč tome što se odrekla kraljevske titule.

"Važno je razmisliti o tome jer - čak i tijekom intervjua bila sam svjesna činjenice da postoje malene djevojčice koje susrećem i koje misle da je to moj stvarni život", izjavila je.

Davies je otkrila i kako joj je umjesto odgovora na jedno pitanje Meghan predložila da bi mogla prepisati zvukove koje ispušta: "Ona proizvodi te grlene zvukove, a ja ne mogu točno artikulirati što osjeća tog trenutka jer nema riječi za to, samo stenje, jer u ovoj fazi, post-kraljevskoj, nema potrebe da se suzdržava."

Članak je objavljen nakon što se pročulo da Harry i Meghan neće posjetiti kraljicu u Balmoralu prilikom dolaska u Britaniju sljedeći tjedan, i to zbog svađe oko osiguranja, a samo nekoliko dana nakon što se Meghan u svom novom podcastu na Spotifyu požalila kako je morala nastaviti angažmane na kraljevskoj turneji u Južnoj Africi nakon požara u Archiejevoj spavaćoj sobi.

Meghan je u intervjuu otkrila i da se o njoj i Harryju priča da su kao sol i papar jer se uvijek kreću zajedno, tvrdi da se suočila s problemima u Ujedinjenom Kraljevstvu jer je Amerikanka, da se trudi pronaći oprost za sve.

Kopirati
Drag cursor here to close