Ljubav za ljubav

Nina Badrić poručila fanovima: Najdraži, čekam vas u Mostaru na Valentinovo!

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.
Lifestyle / Zabava | 18. 01. 2019. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Gdje drugo nego u Bosni i Hercegovini dogodit će se najveća ljubav od svih. Čekam vas na Dan zaljubljenih, 14. 2. U Mostaru u dvorani Bijeli Brijeg. Dogodit će se najveća ljubav od svih ljubavi, za kakvu nikad nisu čuli, a mi znamo da je najveća. Puno vas volim i čekam", poručila je Nina Badrić u videosnimku svojim fanovima, te najavila svoj veliki koncert za Valentinovo.

Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su već u prodaji.

Dostupne su po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko kupikartu.ba.

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.

Njezin singl "Rekao si" mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne to liste, dok je na you tube-u  u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro 8 milijuna puta.

Zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme "Mijenja se vrijeme" Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadestetogodišnje karijere, poput: ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'', itd.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close