Opa

Nina Badrić mamila uzdahe u kupaćem kostimu

"Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu", napisala je Nina, koja zasad nije otkrila s kim se otputila u tropske krajeve, u kojima se nedavno odmarala i njezina kolegica Severina.
Lifestyle / Zabava | 08. 04. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nina Badrić uživa na egzotičnim Maldivima, a koliko joj je lijepo, pohvalila se na svojem Instagramu, i to prizorima od kojih je mnogima zastao dah.

Na jednoj od fotografija koje je objavila 49-godišnja Nina pozira u crnom badiću s dubokim izrezom na dekolteu, a uz nju je objavila i znakovitu poruku kojom je neke dobro nasmijala.

"Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu", napisala je Nina, koja zasad nije otkrila s kim se otputila u tropske krajeve, u kojima se nedavno odmarala i njezina kolegica Severina, prenosi Showbuzz.hr

"Ninochka izgledaš kao specijalno izdanje Sports Ilustrated", "Samo i uvijek svojim pravcem, jer si na kontinentu dijamant, a pored mora najdragocjeniji biser", "Svakim danom sve ljepša i ljepša", "Bravo Nina! Prekrasna žena", "Oličje ženstvenosti i prave prirodne ljepote. Uživaaj kraljice!", "Obožavam tu tvoju pozitivu i tu dobrotu koju imaš u sebi i to te najviše krasi kao osobu. Neka ti bude lijepo. Čuvaj se", "Nina, uzmi me k sebi, divna si", "Wow kakva fotka, toliko seksi, a decentno", "Koja žena", "Bože ova žena što starija sve bolja i ljepša… Bomba!" poručili su joj pratitelji.

Prije putovanja na Maldive Nina je uživala na Hvaru pa pokazala dio unutrašnjosti svoje kuće, koju naziva i svojim drugim domom.

Kopirati
Drag cursor here to close