Klapa Rišpet

Na brodu pod zvjezdanim nebom, koncert za pamćenje

Klapa Rišpet na brodu pod zvjezdanim nebom, održala koncert za pamćenje uz pratnju 300 brodica iz Istre!
Lifestyle / Zabava | 27. 07. 2021. u 16:33 Bljesak.info
Klapa Rišpet u Raklju - Cukar, Usidri se za Rišpet 2021.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rakaljska uvala Luka bilo je mjesto na kojem se proteklog vikenda održao koncert za pamćenje 'Usidri se za Rišpet 2021.'

Članovi klape Rišpet za svoje fanove pripremili su nešto vrlo posebno. Svi oni koji su željeli biti na ovom koncertu pod zvjezdanim nebom, to su mogli isključivo sa svojim brodicama, te su tako imali prilike uživati u najljepšim klapskim izvedbama.

Foto i video: Studio 11 / Na brodu pod zvjezdanim nebom, koncert za pamćenje

Klapa Rišpet pjevala je sa centralnog broda na kojemu su se nalazili, okruženi sa mnoštvom manjih brodica, a sve to bio je jedinstveni prizor.

Preko 300 brodica, došlo je na ovu nezaboravnu noć, a posjetitelji su bili ne samo iz cijele Istre, nego i susjednih Cresa, Lošinja…

''Ovaj koncert bio je nešto u čemu smo toliko uživali, da se riječima ne može opisati. Sva ona vesela, nasmijana, odlično raspoložena lica naše publike, lijepa je uspomena koju nosimo sa ove večeri. Velika čast je pjevati na jednom ovakvom koncertu kao što je 'Usidri se za Rišpet 2021.' Jedva čekamo ponovno doći, družiti se sa našom publikom istvoriti nove trenutke za pamćenje'', poručili su članovi Rišpeta.

Pjevali su se najveći hitovi Rišpeta, a na aktualnoj pjesmi 'Cukar', dogodila se i spontana bakljada sa brodica, dok su za sam kraj članovi klape izveli pjesmu u čast Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti', uz pratnju vatrometa.

Foto i video: Studio 11 / Klapa Rišpet na brodu pod zvjezdanim nebom, održala koncert
Kopirati
Drag cursor here to close