Dronom iz zraka

Mostarci snimili Pelješki most kakvog još niste imali priliku vidjeli

Ova uigrana ekipa iz Mostara i inače producira slične videe, a s obzirom da je Pelješki most posljednjih tjedana postao prava senzacija, nije bilo teško odabrati upravo njega.
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2022. u 14:28 Bljesak.info
Riding eFoil Under the New Peljesac Bridge in Croatia

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije točno dva tjedna otvoren je Pelješki most za koji se kaže da je spojio jug Hrvatske s ostatkom zemlje te su svi pohrlili da prođu preko njega.

No, neki naravno nisu u toj mogućnosti, ali zato si mogu pogledati najnoviju spektakularnu snimku Peljškog mosta iz zraka.

"Prvo smo htjeli snimati u Dubrovniku, ali nismo našli dobar pristup za dron pa smo se uputili na Pelješki most i snimili to u petak", rekao je za 24 sata producent Gordan Stojkić iz Mostara koji je s ekipom snimio predivne kadrove Pelješkog mosta. Video su objavili na svom YouTube kanalu Untitled Team.

"Svi nam govore da je video bolji od onih koji su bili kad se Pelješki most otvarao. Snimke su atraktivne, nismo ga snimili običnim dronom. Ovaj može juriti 170 kilometara na sat i baš radi fine kadrove, daje vam neki osjećaj moći. Električne daske jure oko 50 kilometara na sat", dodaje Stojkić.

Dronom je upravljao Miran Kević, dok se na električnoj daski vozio Igor Krezić. Ova uigrana ekipa iz Mostara i inače producira slične videe, a s obzirom da je Pelješki most posljednjih tjedana postao prava senzacija, nije bilo teško odabrati upravo njega.

Kopirati
Drag cursor here to close