Zabava i druženje

Mostar Rock School poziva na četvrti programski koncert u 2021./2022. akademskoj godini

Poslušajte nezaboravne i bezvremenske numere Elvisa Presleya, Rolling Stones-a, Aerosmith-a, Joy Division-a i Lennya Kravitza u izvedbi polaznika Rock škole Mostar.
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2022. u 21:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrti koncert u sklopu Mostar Rock School-a, na kojem će se predstaviti 16 bendova sa obradama poznatih svjetskih hitova i njihovim autorskim pjesmama koje su predano pripremali u proteklom periodu od mjesec i pol dana, održat će se 06. i 07.04. u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti) s početkom u 20:30h.

Rezervirajte dvije večeri u srijedu i četvrtak jer vas očekuje 12 nastupa session bendova, 1 elektronski nastup i 3 nastupa iznenađenja! Poslušajte nezaboravne i bezvremenske numere Elvisa Presleya, Rolling Stones-a, Aerosmith-a, Joy Division-a i Lennya Kravitza.

Session band program mostarske Rock škole omogućava polaznicima da unaprijede vještine grupnog muziciranja, kreativnost i timski rad, kroz 40 dana vježbe. Po završetku svakog session ciklusa održavaju se koncerti koji su odlična prilika da mladi glazbenici predstave svoje umijeće i rad mostarskoj publici.

Polaznici Mostar Rock School se kroz session program upoznavaju sa zadatcima i obvezama u određenom vremenskom roku, koje su neizostavan dio rada svakog profesionalnog glazbenika.

Na ovaj način uče razmišljati poput profesionalaca, što zahtijeva konstantnu prilagodbu i improvizaciju u danim uvjetima. Bendovi sa najboljim autorskim pjesmama osvajaju snimanje singla u DK Studiju Rock škole Mostar. Ovo je također prilika da se međusobno upoznaju, sklope prijateljstva i buduće glazbene suradnje.

U ovoj školskoj godini do sada su održana tri programska koncerta, a do kraja godine održat će se još jedan.

“Dođite da podržite polaznike i polaznice Rock Škole Mostar na njihovom četvrtom session koncertu u 2021./2022. školskoj godini. Bit će nam zadovoljstvo ugostiti vas u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti), 06. i 07.04. s početkom u 20:30h. Ulaz na koncert je besplatan'', navode organizatori.

Jezgrene aktivnosti Rock škole Mostar podržavaju Veleposlanstvo Kraljevine Norveške, SIDA – Veleposlanstvo Švedske u Sarajevu, USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama i Grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close