Nedostaje mi nogomet

Mirta Šurjak u glavnoj ulozi u spotu posvećenom Serie A

''Ivo me iznenadio pozivom, ali zaigrao je na jaku kartu moje ljubavi prema nogometu i morala sam pristati'', kaže popularna Mirta.
Lifestyle / Zabava | 18. 05. 2020. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirta Šurjak kao Diletta Leotta ili Simona Ventura! Zašto ne? Bave se istim ili sličnim poslom, a o ukusima se ne raspravlja... Uostalom, u nemogućnosti da zbog pandemije korona virusa video spot o pjesmi posvećenoj talijanskim navijačima snime u Italiji, autori stihova i glazbe glavnu su ulogu u spotu povjerili upravo popularnoj HTV - ovoj voditeljici, piše 24sata.hr.

Video: Mi Manca il Calcio ( Official video ) - Ermanno Fabbri

Autor stihova za pjesmu ''Mi manca il calcio'', odnosno ''Nedostaje mi nogomet'', je Splićanin Ivo Šćepanović, skladatelj i pjevač je Talijan Ermanno Fabbri, a u prvom tjednu emitiranja na talijanskim radio postajama pjesma je postala pravi hit.

Poznato je koliko su Talijani ludi za nogometom i koliko im nogomet nedostaje u zadnjih par mjeseci koje su silom prilika provodili u karanteni, pa nije ni čudo da su brojne TV kuće zaželjele i video spot novog hita, kako bi ga emitirale u svojim programima.

''Spot je trebao biti snimljen u Italiji, ali kod njih je situacija s koronom još uvijek komplicirana pa smo se odlučili dio spota snimiti u Splitu kako ne bi gubili vrijeme'', otkriva Šćepanović, koji je Talijanima i predložio Mirtu u glavnoj ulozi.

''Tražili su hrvatsku verziju njihovih popularnih voditeljica Dilette Leotte i Simone Venture, ja sam im poslao Mirtine fotografije i životopis i bili su oduševljeni, odmah su pristali. Sad ćemo vidjeti kako će proći spot koji je snimljen u produkciji ''St polis'' i ''AV media Split'', na kome su radili Ivan Perić, Tony Marasović i prof. Goran Čaće.''

Stihovi u kojima autor ponavlja koliko mu nedostaje nogomet, Serie A, tribine..., bit će tako popraćeni scenama u kojima Mirta u dresovima najvećih i najpopularnijih talijanskih klubova leži na travi, igra se s loptom...

''Čast mi je što su mi ponudili sudjelovanje u ovakvom projektu, pogotovo što se u stihovima pjesme spominju poznate talijanske voditeljice nogometnih emisija. Ivo me iznenadio pozivom, ali zaigrao je na jaku kartu moje ljubavi prema nogometu i morala sam pristati'', kaže popularna Mirta, koja je imala samo jedan uvjet za angažman:

''Poznato je što u svijetu nogometa znači Serie A, ali je isto tako poznato i što meni znači Hajduk. Zbog toga sam inzistirala da se u par kadrova pojavim u meni najdražem dresu te tako Talijanima pošaljem podršku iz Hrvatske u našem najprepoznatljivijem simbolu. Neka se nastave boriti s ovim što ih je snašlo i uskoro ćemo svi skupa opet uživati u nogometu'', zaključila je Mirta.

Video: Mi manca il Calcio - Ermanno Fabbri
Kopirati
Drag cursor here to close