Internet gori

Meghan Markle se 'opustila' pa zaradila negativne komentare

"Povraća mi se od njezina gostovanja", "Kakav epski pad na dno", "Glupost se ne može ispraviti", samo su neki od komentara na Twitteru na njezin nastup.
Lifestyle / Zabava | 21. 11. 2021. u 10:35 Bljesak.info
Meghan, The Duchess of Sussex, Pranks Unsuspecting Vendors

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle ponovno je uzburkala odnose u kraljevskoj obitelji kada se pojavila u intervjuu kod poznate voditeljice Ellen DeGeneres u kojem se glupirala, a reakcije na njezino gostovanje stižu sa svih strana.

Tijekom intervjua je ostavila prolaznike u šoku kada je pokazala svoju šašavu stranu. Pratila je instrukcije koje joj je davala Ellen, za početak je trebala dotaknuti svoj lakat i nos pa napraviti jedan čučanj, a za to vrijeme je jedan od producenata showa prišao prodavačima kako bi ih obavijestio da Meghan želi vidjeti što nude.

U jednom je trenutku iz torbe izvukla bočicu s mlijekom te je počela piti, prenosi Showbuzz.hr.

Pročitajte još

"Ovo je prestrašno", "Samo se sramoti", "Meghanino gostovanje kod Ellen samo dokazuje da nikada nije razumjela razliku između kraljevskog života i holivudske zvijezde", "Povraća mi se od njezina gostovanja", "Kakav epski pad na dno", "Glupost se ne može ispraviti", samo su neki od komentara na Twitteru na njezin nastup.

Markle je Ellen ispričala sve o svom sretnom životu u Kaliforniji. Britanski mediji njezino gostovanje ocijenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske obitelji, pogotovo u dijelu sa skrivenim kamerom.

Između ostalog, Meghan je pokazala i kako njezin sin Archie izgleda kao dvogodišnjak. Iako ga ona i princ Harry skrivaju od javnosti, na fotografiji koju je istaknula Archie se igra u dvorištu vile u kojoj živi s roditeljima i sestricom, no lice mu nije prikazano.

Kopirati
Drag cursor here to close