Utorak 6.12.2022.

Lutkarske predstave i druženje sa sv. Nikolom u Mepas Mallu

U utorak očistite svoje čizmice i uživajte u blagdanskoj čaroliji u Mepas Mallu!
Lifestyle / Zabava | 02. 12. 2022. u 15:23 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Službeno je započeo mjesec prosinac. A to znači samo jedno … advent u punom jeku, božićne pjesme na playlistama, okićen bor, blještavilo božićnih lampica te provođenje lijepih trenutaka s obitelji. Radost darivanja i blagdanska čarolija čekaju vas na svakom koraku u Mepas Mallu.

Prosincu se posebno vesele djeca koja s nestrpljenjem iščekuju blagdan Svetog Nikole. Stoga, Mepas Mall u utorak 06.12. od 18:00 sati u suradnji s Lutkarskim kazalištem iz Mostara donosi lutkarske predstave “Ježeva kućica“ i “Vuk i tri praščića“. Nakon predstava uslijedit će druženje sa Sv. Nikolom.

Ježeva kućica jedna je od najljepših i najpoznatijih priča za djecu koja šalje poruku o ljubavi i važnosti vlastitog doma. Naše živote obilježile su lijepe priče poput Tri praščića i sigurni smo da joj se posebno veselite!

Jedan od najvažnijih događaja za mališane je dolazak svetog Nikole koji, naravno, nikada ne dolazi praznih ruku. Dobar i darova pun - Sv. Nikola mališane će nakon predstave obradovati najdražim Kandit slatkišima.

Slikanje sa svetim Nikolom najljepša je uspomena iz djetinjstva, zato priredite svojim najdražima dan za pamćenje.

U utorak očistite svoje čizmice i uživajte u blagdanskoj čaroliji u Mepas Mallu!

Vidimo se!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close