Od 24.11. do 26.11.2022.

Mepas Mall & HT Eronet Family Weekend

Mepas Mall & HT Eronet Family weekend savršen je uvod u najčarobnije blagdansko razdoblje, uživajte u prekrasnom ambijentu, inspirirajte se šetajući kroz omiljene trgovine, družite se sa svojim najmilijima – i da, osluškujte njihove želje!
Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 11. 2022. u 13:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najvrijednije što obitelji možemo pokloniti je vrijeme. Upravo zato, Mepas Mall & HT Eronet za vas pripremaju Family weekend, najveseliji obiteljski vikend u godini! Očekuje vas zabava za cijelu obitelj, uzbudljiva shopping avantura i idealna prilika za veselo druženje i super zabavu.

Mepas Mall & HT Eronet Family weekend savršen je uvod u najčarobnije predblagdansko razdoblje, uživajte u prekrasnom ambijentu i inspirirajte se šetajući kroz omiljene trgovine, družite se sa svojim najmilijima – i da, osluškujte njihove želje!

Luda zabava počinje od četvrtka 24.11., od 18:00 sati, kada vas očekuje kreativna tvornica blagdanskih ukrasa i smijeha. Izradite najljepše blagdanske ukrase, maštovite dekore i adventske vijence. Nakon radionice slijedi tvornica smijeha uz iluzionista, koji će mališane odvesti u zabavni svijet magije i trikova.

Black Friday križamo, Black Saturday u Mepas Mall stiže, za sve posjetitelje cijene su još niže! Black Saturday, 26.11. najsretniji je dan u godini za sve shoppingholičare i savršena prilika za lov na najbolje kombinacije po super povoljnim cijenama uz produženo radno vrijeme Mepas Malla do 22:00 sata!

Shopping će se pretvoriti u pravu avanturu jer na svakom koraku vas očekuju posebna iznenađenja i bogat predblagdanski program koji vam priprema vesela Mepas Mall družina.

U subotu, od 12:00 sati sve posjetitelje očekuje uzbudljiva balonska nagradna igra. Ostvarite kupovinu i osvojite balon u kojem vas očekuje preslatki poklon.

Od 18:00 sati vas očekuje vrhunska zabava za cijelu obitelj - Obiteljska olimpijadu, od 18:00 sati uz razna natjecanja, izazove i super nagrade. Sudjelujte i otkrijte tko je zapravo olimpijac u vašoj obitelji!

Nezaboravno adventsko iskustvo uljepšat će Shopping Fest nagradni natječaj, u kojemu možete osvojiti iPhone 14 smartphone kojeg je osigurao HT Eronet ili neku od super nagrada.

Sreća je veća kada se dijeli, zato podijelite radost adventa sa svojim najmilijma i priuštite im nezaboravne trenutke u Mepas Mallu.

Vidimo se!

Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close