Stiže u Mostar

Koncert Aleksandre Radović: Radujem se susretu s mostarskom publikom

Pop diva Aleksandra Radović stiže u Mostar
Lifestyle / Zabava | 08. 01. 2018. u 15:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Aleksandra Radović

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, čije vokalne sposobnosti ostavljaju bez daha publiku širom regije, započinje svoju bosanskohercegovačku turneju koncertom u Mostaru u Domu “Herceg Stjepan Kosača”, 2. veljače 2018. godine.

Godinu dana od izlaska albuma “Carstvo”, koji je u rekordnom roku osvojio publiku, Aleksandra je objavila novi singl “Ljubavi moja”. Ovim singlom Aleksandra se željela zahvaliti svojim brojnim fanovima za veliku podršku koju joj pružaju, ali i najaviti predstojeće koncerte u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova.

''Veoma se radujem susretu s mostarskom publikom. U Mostaru i generalno Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom'', rekla je Aleksandra.

Koncert u mostarskom Domu “Herceg Stjepan Kosača” donosi publici putovanje kroz Aleksandrinu veoma bogatu karijeru, od balada poput “Kao so u moru”, “Mali peh” i drugih, pa do hitova sa albuma “Carstvo”.

Ulaznice za mostarski  koncert Aleksandre Radović, čiji je zlatni sponzor NLB Banka,   možete nabaviti u sistemu kupikartu.ba i na biletarnici dvorane “Herceg Stjepan Kosača”.

Kopirati
Drag cursor here to close