Rasplet situacije

Karleuša se ipak ne razvodi

Usprkos Jeleninom apelu da javnost prestane s nagađanjima o obiteljskim odnosima u njenom domu, šuškanja o razvodu postala su sve glasnija, a onda je u javnost isplivala istina.
Lifestyle / Zabava | 20. 01. 2022. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića već dvije godine je vodeća tema u domaćim medijima, međutim, od kada se prije deset dana u njihovom domu odigrala prava drama, o razvodu poznatog para ne prestaje da se priča.

Usprkos Jeleninom apelu da javnost prestane s nagađanjima o obiteljskim odnosima u njenom domu, šuškanja o razvodu postala su sve glasnija, a onda je u javnost isplivala istina, prenosi "Azra". 

"Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodila tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami riješe probleme koje imaju. Oboma su na prvom mjestu kćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate što se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa", otkrio je izvor blizak poznatom paru.

Iako se zbog izrečene zabrane prilaska Jeleni, Duško privremeno iselio iz obiteljskog doma, čini se da će uskoro primirje biti sklopljeno, a bračni odnos brižnih roditelja ostat će do daljnjeg nenarušen.

Kopirati
Drag cursor here to close