Vatrena navijačica

Ivana Knoll ljetuje na egzotičnoj destinaciji

Najpoznatija "vatrena" navijačica iz dijaspore ipak je odgodila povratak u domovinu svojih roditelja, a odmor potražila na jednoj drugoj, egzotičnoj lokaciji.
Lifestyle / Zabava | 24. 07. 2018. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste pomislili da će nakon pretrpanog rasporeda u Rusiji Ivana Knoll sjesti na avion i uputiti se ravno na ljetovanje u Hrvatsku, kao i more drugih turista, prevarili ste se.

Najpoznatija "vatrena" navijačica iz dijaspore ipak je odgodila povratak u domovinu svojih roditelja, a odmor potražila na jednoj drugoj, egzotičnoj lokaciji. Djevojka koja nije propustila ni jednu jedinu utakmicu hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu, pohvalila se plažnim izdanjem na Tajlandu i hastagom "cura oko svijeta" ukazala na svoje prioritete.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

A to su, čini se, putovanja, i to mnogo njih. Uživanje na pješčanoj plaži obilježila je, naravski, i jednom fotografijom, a ista je izazvala teško oduševljenje njenih novopridošlih fanova, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografirana strateški, od "zada", pokazala je naime punu raskoš svoje figure, a u komentarima se nisu libili pokazati oduševljenje... "Ta guza!", "Najdivnija", "Znači, slika je vrhunska!", pišu joj pratitelji. 

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Kopirati
Drag cursor here to close