Hana Hadžiavdagić Tabaković

Influencerica poručila: "Veća sam Hrvatica od 'velikih Hrvata' koji imaju firme po Hercegovini"

"Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih 'velikih Hrvata' koji imaju firme po Hercegovini", napisala je Hana.
Lifestyle / Zabava | 02. 02. 2022. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (37) ima preko 660 tisuća pratitelja na Instagramu s kojima svakodnevno komunicira. U moru lijepih komentara često se pronađe i poneki ružan.

Tako je bilo i ovog puta kad je ispod članka s naslovom 'Najpopularnije Hrvatice na Instagramu' jedan čitatelj upitao otkad je Hana Hrvatica. No, influencerica mu nije ostala dužna.

"Otkad je Hana Hrvatica?", upitao je jedan od čitatelja, a ona mu je odgovorila:

"Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih 'velikih Hrvata' koji imaju firme po Hercegovini".

Kasnije je tu mini raspravu s čitateljem podijelila na Instagramu, prenosi 24.sata

"P.S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasuju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi znate li da je 2022. Malo emancipacije nije na odmet", poručila je Hana u svom Instagram storyju.

Inače, Hana je rođena 1. studenoga 1984. godine u Sarajevu, a trenutnu živi u Zagrebu sa suprugom Tarikom Tabakovićem.

Kopirati
Drag cursor here to close