Čuju se svadbena zvona

Zdravko Mamić ljubi 30-ak godina mlađu Ljubušanku?

Jelena iza sebe ima brak koji je navodno okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.
Lifestyle / Zabava | 24. 01. 2023. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Mamić spreman je za novi život u Hercegovini uz mlađu odabranicu. Story otkriva detalje.

Na posljednjoj konferenciji za medije održanoj u Mostaru, Zdravko Mamić urlao je na rubu suza dok se vodila rasprava o situaciji u zagrebačkom Dinamu.

Mamić je isprozivao trenera i sportskog direktora najtrofejnijeg hrvatskog kluba Antu Čačića ističući da nije dostojan tih uloga budući da je osoba u osmom desetljeću života te da nema potrebnu energiju i želju za radom.

Bubica u uho

No, uvijek smireni i staloženi Čačić nije mu ostao dužan te je odgovorio na prozivke. 'Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj’, rekao je Čačić te nam ovom izjavom stavio 'bubicu u uho' i obznanio ono o čemu se već dulje vrijeme šuška po kuloarima.

Do ovih informacija možda ne bi došlo da se Mamić nije obrušio na sve kolege uključujući i Čačića, a naša se redakcija odmah nakon toga bacila na otkrivanje toga što stoji iza njegovih riječi.

Naime, već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’ te da bi se uskoro trebali vjenčati, a te je navode očito potvrdio i sam Čačić.

Fatalna Hercegovka 

Ono što smo uspjeli doznati jest da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je navodno okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

Foto: Bljesak.info / Zdravko Mamić u Mostaru

No, šuškanja je potaknuo skupocjen automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Nova ljubav

Točan status braka s Marinom još uvijek nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. Ono što se zna jest da ona još uvijek živi u stanu u Međugorju kojeg je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa Zdravkom zbog afere s duplo mlađom Hercegovkom iako su, po priči mještana, redovito zajedno odlazili na misu.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo.

Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ o tvrtki bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel 'Ruža'.

Kopirati
Drag cursor here to close