Iznenađenje

Hercegovka pomaže Hercegovki: Ana Bavrka i Antoniette skupa u Sarajevu

''Antonija radi neke super stvari, o čemu se radi saznat ćete uskoro'', kazala je Bavrka.
Lifestyle / Zabava | 09. 05. 2020. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna Širokobriježanka Antonija Čerkez, poznatija kao Antoniette, sprema novi glazbeni specijalitet za svoje obožavatelje.

Naime, nakon uspješnog singla ''Ironija'' i covera pjesme ''Suze moje plaču za oboje'' koja je izazvala brojne pozitivne reakcije, Antonija je na svom Instagram profilu otkrila kako ponovo bila na snimanju u jednom glazbenom studiju u Sarajevu, a društvo joj je pravila Mostarka Ana Bavrka, inače voditeljica na Hayat televiziji.

''Antonija radi neke super stvari, o čemu se radi saznat ćete uskoro, ja neću ništa da kažem, neka to bude iznenađenje'', kazala je Bavrka na objavljenoj Instagram priči. 

Inače, ime Ane Bavrke posljednjih dana spominje se uz Fikreta Hodžića, također voditelja na Hayatu koji je glavni akter afere ''Respiratori''. Kako navode mediji, Hodžić je 27. travnja, kada je dobio dozvolu za bavljenje nabavkom lijekova i medicinske opreme, odnosno dva dana nakon što su respiratori stigli na Aerodrom Sarajevo kao stručno osoblje u firmi ''Srebrena malina'' angažirao Bavrku.

Foto: Instagram / Antonija i Ana u Sarajevu
Kopirati
Drag cursor here to close