Na Jadranu

Halid Bešlić ''puni baterije'' u Neumu

Bešlić je veliki zagovornik kupovine domaćih proizvoda i promoviranja svega što je domaće, što je potvrdio i svojim odmorom u jedinom bh. gradu na Jadranskom moru.
Lifestyle / Zabava | 14. 07. 2019. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanku između koncerata i snimanja u studiju legendarni pjevač Halid Bešlić iskoristio je za odlazak na Jadran. Popularni pjevač i njegova supruga Sejda i ovaj put su se odlučili za Neum.

Bešlić je veliki zagovornik kupovine domaćih proizvoda i promoviranja svega što je domaće, što je potvrdio i svojim odmorom u jedinom bh. gradu na Jadranskom moru. Halid je i prethodnih godina odmarao u jednoj vili u Neumu, čiji su vlasnici njegovi prijatelji Đemila i Chris Gabriel, a i ove godine nastavio je tu tradiciju.

Foto: PR / Halid Bešlić sa suprugom Sejdom i prijateljima Đemilom i Chrisom Gabrielom

Po povratku iz Neuma legendu narodne glazbe u Sarajevu očekuje snimanje pjesama za novi album, a prvi koncert bit će u Bihaću u sklopu Unske regate, gdje će mu se na sceni pridružiti i Alen Islamović.

Poznato je da Halid često nastupa s pjevačima zabavne i rock glazbe, a najčešće sa svojim velikim prijateljem i dragim kolegom Željkom Bebekom. Ovaj dvojac će tako 2. studenog zajedno zabavljati publiku u danskom Horsensu.

Kopirati
Drag cursor here to close