S kraljem dijaspore

Grupa Banana i Mate Bulić snimili pjesmu 'Dat’ će Bog i nama mrvu sriće'

Grupa Banana nakon nekoliko uspješnih dueta objavila je još jedan. Ovaj put s “kraljem dijaspore” Matom Bulićem.
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2020. u 23:08 Bljesak.info
Banana & Mate Bulić - Dat će Bog i nama mrvu sreće

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Banana nakon nekoliko uspješnih dueta objavila je još jedan. Ovaj put s “kraljem dijaspore” Matom Bulićem.

Pjesma “Dat će Bog i nama mrvu sreće” nastala je u radionici Gordane I Marina Seke, uspješnog tandema koji osim matičnog benda radi I s mnogim drugim izvođačima, a aranžman je ovog puta radio Ante Lasan.

''Mate je naš dugogodišnji prijatelj I jedan od najvećih imena zabavne glazbe na sceni. Trebali smo I snimiti spot za ovaj duet no zbog trenutačne situacije odgođeno je za neka bolja vremena – rekao je autor I producent Marin Seko.

Osim Bulića na novom albumu grupe Banana, čiji izlazak se planira ove godine, skupio se zavidan broj imena pa će tako ovaj album dueta upotpuniti Dražen Zečić, Alen Nižetić, Ivana Kovač, Mladen Grdović, Igor Delač, Juraj Galina, Berny I Werner Brozović.

''Nadamo se da će I ova pjesma, kao što su one prethodne, osvojiti srca mnogih naših slušatelja, pogotovo u ova jako tužna i nepredvidljiva vremena''. ističe Marin.

Grupu Banana čine pjevačica Gordana Seko, pjevač i gitarist Mihovil Seko, klavijaturist Marin Seko, bubnjar Ante Plavčić te Daniel Sekula na bass gitari. Bend je osnovan 1984. godine, a od samih početaka do danas svirali su s najpoznatijim imenima domaće estrade.

Među najistaknutijima je svakako dugogodišnja suradnja s Draženom Zečićem, a nastupali su i s Tomislavom Ivčićem, Đanijem Maršanom, Mladenom Grdovićem i drugima.

Na autorskim pjesmama počeli su raditi 1989. godine, a do danas u svom katalogu imaju nekoliko hitova. Njihove pjesme publika uvijek rado prihvaća, a svirali su i na brojnim glazbenim festivalima.

Kopirati
Drag cursor here to close