Pred velikim brojem obožavatelja

FOTO | Najskuplji spektakl na Balkanu: Brena u Sarajevu započela turneju

Najveća glazbena zvijezda exYu izvela je 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere i zapalila publiku i dvoranu.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2024. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo desetljećima nije vidjelo spektakl kakav je sinoć u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra priredila balkanska megazvijezda Lepa Brena.

Ovim koncertom započela je svoju novu, dugoiščekivanu regionalnu turneju na kojoj želi, kako je istaknula, publici u svim gradovima prirediti doživljaj dostojan globalnih svjetskih zvijezda jer je oduvijek pokretala nove trendove u glazbenoj industriji ovih prostora.

Foto: PR / Lepa Brena u Sarajevu

Publika ništa manje nije očekivala, a dobila je doista senzaciju. Najveća glazbena zvijezda exYu izvela je 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, zapalila je publiku i dvoranu, na binu izvela skoro stotinu ljudi, a s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima priuštila tisućama obožavatelja da budu dijelom njezine glazbeno-scenske bajke.

Foto: PR / Lepa Brena u Sarajevu

Neumorna u svom nastupu, dirnuta oduševljenim reakcijama publike, svim tim ozarenim licima i glasovima koju su je iz pjesme u pjesmu nagrađivali ovacijama, Brena se u jednom trenutku čak i rasplakala. Od sreće, naravno, duboko dirnuta i zahvalna na ljubavi kojom su je cijelu večer obasipali obožavatelji.

Presvlačila se čak 4 puta u raskošne kostime jer je ovaj spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao goste na koncertu imala je svoje kolegice i prijateljice - Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidah.

Foto: PR / Lepa Brena u Sarajevu

Ova turneja u prosincu dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodana koncerta zaredom 6.,7. i 9. prosinca, već je četvrti koncert u prodaji u zagrebačkoj Areni za 10. prosinac 2024.

Brena je zadnji put pjevala u Areni Zagreb prije punih pet godina, a ove će godine, najavila je, nadmašiti samu sebe kako bi se odužila publici za sve te godine vjernosti. Ako je suditi po svemu što smo vidjeli u Sarajevu, zagrebačka Arena bit će poprište najskupljeg spektakla na Balkanu.

Kopirati
Drag cursor here to close