Filipinka

Okrunjena nova "Miss Universe"

Dvadesetčetverogodišnjakinja je nosila predivnu crvenu haljinu za koju je objasnila da je inspirirana vulkanom na Filipinima.
Lifestyle / Zabava | 17. 12. 2018. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


Dvadesetčetverogodišnjakinja je nosila predivnu crvenu haljinu za koju je objasnila da je inspirirana vulkanom na Filipinima. 


"Kada sam imala 13 moja mama je sanjala da ću osvojiti Miss Universe u crvenoj haljini. Kada sam je vidjela poslije proglašenja pobjede, obje smo plakale", rekla je Gray.
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Glow babyPhotography @bjpascual Styling and art direction @eldzsmejia Makeup @jellyeugenio Hair @hairbybrentsales Nails: @mimsqiu

Objavu dijeli Catriona Gray (@catriona_gray)Na drugom mjestu je Tamaryn Green iz Južne Afrike a na trećem je Sthefany Gutierrez iz Venezuele.

"Catriona Gray je četvrta Filipinka koja je osvojila ovu titulu i cijeli Filipini su ponosni na nju i njezinu ljepotu, samopouzdanje, nježnost i inteligenciju. Ponosni smo također i na njenu snagu sa kojom se nosi protiv teških izazova. Ona je uspjela pokazati svijetu da žene sa Filipina znaju i mogu pretvoriti snove u realnost kroz strast, odlučnost i težak rad", rekao je predsjednik Filipina Rodrigo Duterte, prenosi Klix.
Kopirati
Drag cursor here to close