Transrodna prostitutka

Electra Elite se vjenčala s Nenadom u Mostaru, slikali se na Starom mostu

Transrodna pjevačica Electra Elite udala se u Mostaru za Nenada Vujanovića. Objavili su i fotografiju sa Starog mosta.
Lifestyle / Zabava | 17. 10. 2021. u 22:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Transrodna pjevačica Electra Elite udala se u Mostaru za Nenada Vujanovića. Objavili su i fotografiju sa Starog mosta.

Kako doznaje Express.ba, pjevačica je prije tri dana doputovala u Sarajevo iz Ciriha, gdje je odsjela sa prijateljima.

U subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizirano u Mostaru. Ovom činu prisustvovalo je oko 200 uzvanica, koji su bili uz Electru na ovaj važan trenutak i životni preokret.

''Electru je krajem kolovoza ovdje zaprosio biznismen, koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se u svibnju, tijekom njenog boravka u Bosni i Hecegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu. On je nju nekoliko puta posjetio u Cirihu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos'', rekao je za Express izvor blizak ovome paru.

Nenadu ne smeta njen posao, naprotiv podržava je.

''Prije nego što ju je upoznao bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jeste, zato je riješio da je oženi'', kazao je ovaj neimenovani izvor.

Express.ba piše kako Electra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila podršku svoje obitelji, a bivša supruga joj je sada nabolja prijateljica.

Kopirati
Drag cursor here to close