CR7

Dobar poslovni potez: Ronaldo za vašu cijenjenu stražnjicu

Ne može se kazati kako je tvrtka iz Napulja, koja je na tržište lansirala WC papir s Ronaldovim likom, po svaku cijenu i njegov štovatelj, ali ideja je upalila!
Lifestyle / Zabava | 19. 07. 2018. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo (33) je s Realom tri puta za redom osvojio Ligu prvaka, s Portugalom prvenstvo Europe, ali se činilo kako će nakon Mundijala u Rusiji, gdje je relativno podbacio, njegova zvijezda početi blijedjeti.

Međutim, uslijedio je jedan od najspektakularnijih transfera u novijoj nogometnoj povijesti Ronaldo je ponovno postao nogometna zvijezda o kojoj se najviše piše. Proteklih dana mediji su ponajviše pisali o reprezentacijama Francuske i Hrvatske, kao i o prelasku Ronalda u Juventus.

Slavni Portugalac nije doduše završio samo na naslovnicama novina, u udarnim vijestima i na društvenim mrežama, nego i na toaletnom papiru.

Ne može se kazati kako je tvrtka iz Napulja, koja je na tržište lansirala WC papir s Ronaldovim likom, po svaku cijenu i njegov štovatelj, ali ideja je upalila!

Za najvatrenije navijače SSC Napolija ovaj će higijenski artikl biti nezaobilazan u toaletima, a svaki korisnik moći će i se osobno osvjedočiti je li Ronaldo i u toj ulozi učinkovit kao na travnjaku.

Ronaldo nije jedina poznata osoba čijim je likom proizvođač toaletnog papira ukrasio svoje role. Jednako tako se može nabaviti i WC papir s likom Silvija Berlusconija. Reklo bi se, za jug Italije nisu mogli pronaći dvije pogodnije osobe.

I dok su s jedne strane fan shopovi profitirali prodajom više od pola milijuna Ronaldovih dresova u rekordnom vremenu, i ona druga, protivnička  strana našla je svoje zadovoljstvo.



Istodobno, Juventusove dionice doživljavaju skok iznad 30 posto, privatni Ronaldovi poslovi također cvjetaju, a i poreznici u Španjolskoj konačno su došli do svoga novca po osnovu utaje poreza koju se CR7 riskirao za svoga igranja u Španjolskoj.

Radio „Cadena Cope“ javlja kako je Ronaldo u korist porezne uprave uplatio 13,7 milijuna eura na osnovu sudske presude, a prema službenim podacima financijskih institucija, još im duguje 5,5 milijuna eura.

Naglo 'buđenje' Ronaldove savjesti i brzina plaćanja kazne posljedica su potencijalne opasnosti da se blokiraju njegovi budući prihodi od Juventusa.

Ostatak potraživanja od strane španjolskih poreznih vlasti Ronaldo namjerava podmiriti nakon prodaje svoje vile u Madridu. Procjenjuje se da njegova hacijenda (veličine 5000 kvadrata) u mjestu Pozuelo de Alarcon vrijedi oko pet milijuna eura. Ako netko ima pet milijuna sa strane, vila je oglašena, može se prijaviti.

Kopirati
Drag cursor here to close