Sedmi po redu

Najava albuma: Dario Šunjić snimio novi singl ''Jedva čekam da te zagrlim''

Lifestyle / Zabava | 19. 11. 2023. u 16:05 Bljesak.info
Dario Šunjić - Jedva čekam da te zagrlim

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jako sam sretan što vam mogu predstaviti svoju novu pjesmu 'Jedva čekam da te zagrlim', kao i video spot. Ovo je moj sedmi singl ukupno, a ujedno i singl s kojim mogu najaviti svoj prvi album na kojem radim.

Pjesma je moja autorska, a aranžman i produkciju potpisuje naš istaknuti glazbenik i producent Josip Vukoja.

Pjesma je nastala davno ali je eto igrom slučaja tek sad dobila tretman kakav zaslužuje, kvalitetnu produkciju i video. Na pjesmi su radili istaknuti hrvatski glazbenici Saša Miočić, Josip Vukoja, Marko Jakovljević, Mario Klarić i Daria Hodnik Marinković.

Video je snimljen u Mostaru na više lokacija i za njega je bio zadužen Dino Kadragić, dok sam cijeli scenarij ovaj put ja osmislio.

U spotu se pojavljuju članovi plesnog studija B-Dance: Maris, Marija, Petra i njihov trener i koreograf Boris Zovko. Tu su još i moja supruga i djeca kao statisti, te moja nećakinja Magdalena i glazbenici Davor Lalić i Luka Perić.

Pjesma je baš onako ljubavna pozitiva u pop funky maniru i vuče na ples, a i spot je ispao simpatičan i pun dobrih vibracija, bar ga tako ja vidim.

Trenutno radimo na mom prvom albumu na kojem će se naći uz ovu pjesmu naći još 7 novih pjesama te dvije starije pjesme koje su objavljene ranije. Spremam puno toga i baš se radujem novim projektima i nastupima. Planiram da album bude gotov i izađe na jesen iduće godine.

Želim se još zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli realizaciju pjesme i spota, te svima koji me medijski podržavaju", kazao je mostarski glazbenik Dario Šunjić.

Kopirati
Drag cursor here to close