From Herz With Love

Dance maraton u srcu Mostara!

From Herz With Love host Europskog događaja: "Oduvijek u Srcu Europe"!
Lifestyle / Zabava | 08. 05. 2024. u 13:27 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oduvijek u srcu Europe slogan je pod kojim se održavaju četiri muzička događaja koja okupljaju svjetski poznate DJ-eve povodom obilježavanja Dana Evrope 2024. U Mostaru Banjaluci, Sarajevu i Tuzli 11.5.2024.godine.

Ured Europske unije u Bosni i Hercegovini, u suradnji sa festivalom From Herz With Love organizira nastup svjetski poznatih DJ-eva u Mostru.

PR  / From Herz With Love host Europskog događaja: "Oduvijek u Srcu Europe"!

Ove subote 11/05 u Mostar dolazi trenutno jedan od najpopularnijih talijanskih DJ-eva današnjice MUSUMECI, a lokacija održavanja eventa je bašta OKC Abrašević u Mostaru, koja će za ovu namjenu biti posebno opremljena extra soundsystemom i rasvjetom za ovaj plesni događaj. Rame uz rame sa svjetskom zvijezdom na ovm događaju nastupiti će zasigurno jedan od boljih artista iz regije ANDREJ JELIC, koji će uz potporu sjajne mlade nade LUBNYA iz Mostra upotpuniti program i osigurali noć za pamćenje.

PR  / From Herz With Love host Europskog događaja: "Oduvijek u Srcu Europe"!

Dan Europe najvažniji je praznik Europske unije koji se tradicionalno obilježavanja sa građanima širom Bosne i Hercegovine te je organizacija ovih događaja koji će se održati simultano u četiri grada (Banja Luka- Fresh Wave, Sarajevo – Garden of Dreams, Mostar – From Herz With Love i Tuzla – Agencija Zeus) a rezultat je suradnja i predanost muzičkih festivala i organizacija iz BiH, koji će uz podršku Evropske unije publici omogućiti događaje koji slave ljubav, slobodu, različitost i zajedništvo.

Program u Mostaru počinje u 19:00, a ulaz na ovaj događaj je besplatan!

Više informacija o programu obilježavanja Dana Europe u Bosni i Hercegovini dostupno je na www.europehouse.ba i kanalima za komuniciranje partnerske organizacije FROM HERZ WITH LOVE!

Kopirati
Drag cursor here to close