Festival u srcu Mostara

U petak počinje "FROM HERZ WITH LOVE"

Dvorišta su spremna - Edo Maajka, Detour uz berlinske predvodnike house scene Sandrina i Tal Fusmana dolaze u Mostar.
Lifestyle / Zabava | 18. 07. 2023. u 17:30 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugoočekivni festival u srcu Mostara na dvije potpuno nove lokacije festivala u dvije festivalske noći postavit će Mostar na središte zbivanja u našoj regiji. Dvorišta Stare ruševne Biblioteke i dvorišta OKC Abrašević bit će nositelji dobrog zvuka i zabave za sve ljubitelje ovog mladog srčanog festivala.

Što nas to sve očekuje već ovaj petak u dvorištima zabave, u dvije vruće festivalske noći otkrivamo redom:
Otvaranje festivala FROM HERZ WITH LOVE kreće u petak 21.07. sa početkom u 20:30 h na potpuno novom LAJV STEJDŽU u dvorištu OKC Abrašević, definitivno je zadužena za ''1st pick'' drafta kvalitetnih pop bendova u Hrvatskoj, moćnom DETOUR-u. Nakon dugih 5 godina DETOUR dolazi u Mostar. Uz promociju novog albuma i pjesme koje su obilježile ovaj bend iz ere Yammata i energije koju cirkuliraju sa publikom pokazat će da nisu stigli na svirku i par minuta. Uz popularni bend nastupa i lokalna podrška mladi mostarski bend Farsa, kojeg čine polaznici Rock škole Mostar.

Foto: PR / U petak počinje ''FROM HERZ WITH LOVE''

Kada je u pitanju DENS STEJDŽ pored magične lokacije koju nosi ovaj dance floor u DVORIŠTU Stare ruševne biblioteke, koja je okružena raznim grafitima i starim platanom obasjat će i pružiti dvije nezaboravne festivalske noći. Otvaranje DENS STEJDŽA kreće istodobno kada i Lajv u 20:30, a već prvu noć festivala zadužena je za odveć poznatog SANDRINA koji je prije punih pet godina doslovno pokorio Mostar. Sandrino dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od najvećih imena na house i techno sceni. Naklonost regionalne publike stekao je svojim šarmom, muzičkom kvalitetom gdje njegovi setovi odišu svježim izdanjima i skrivenim blagom underground scene.

Foto: PR / From Herz with Love

Uz Sandrina podršku čine Andrej Jelić, jedan od utemeljivača bosansko-hercegovačke klupske scene i priznatog projekta ROOF AW, u okviru kojeg je organizirao, surađivao, te nastupao sa mnogobrojnim zvijezdama elektronske scene, uz njega tu je i CALKINS osnivač SoundBeyod ekipe koja je dio Sarajevske el scene i mladi perspektivni banjalučanin koji je čest gost Mostara, MACHADO.

Druga noć festivala Subota 22.07. LAJV STEJDŽ će biti postavljen za jednog od najvećih ikada, najpoznatiji bosanskohercegovački reper EDO MAAJKA održat će nastup u dvorištu OKC Abrašević koja će vjerujemo, biti ispunjena do kraja. Energični nastupi MAAJKE i dobitnika ovogodišnjeg PORINA, uz promociju novog albuma definitivno če biti HOT POINT subotnje večeri koje će zaokružiti i mnogim starim hitovima koje su obilježile njegovu karijeru. Lokalnu podršku našem Edi čine: Gastra AseBase, Makk, Tracki.

Foto: PR / U petak počinje ''FROM HERZ WITH LOVE''

Dvorište biblioteke - Subota 22.07. zakazana je za možda za najslađi dio večeri na DENS STEJDŽU, koji nastupom dolazeće zvijezde na el. sceni berlinskog dj TAL FUSSMAN-a i zatvara ovaj srčani festival. Tal stvara muziku koja funkcionira u mnogim okruženjima i nadilazi sve žanrove. Njegova otvorenost prema širokom žanrovskom muzičkom rasponu je ono što ga je učinilo miljenikom publike. Podršku mu čine lokalni heroji Mostara, šarmantna mlada dama Lubnya, te od već priznati householderi naše scene Remi & Bobi. Zasigurno nismo mogli odabrati slađi završetak festivala uz ovako mladu i perspektivnu ekipu koja zasigurno ima blistavu budućnost kako na ino, tako i na domaćoj sceni.

Ulaznice ONLINE možete kupiti OVDJE putem portala kupikartu.ba ili na svim prodajnim mjestima diljem BIH.

Za sve ostale informacije možete se obratiti direktno na službenim stranicama festivala:
FROM HERZ WITH LOVE.

FROM HERZ WITH LOVE FESTIVAL

LAJV STEJDŽ

PETAK ///// 21.07.
DETOUR, Farsa

SUBOTA //// 22.07.
EDO MAAJKA,Gastra, AseBase, Makk, Tracki

DENS STEJDŽ

PETAK ///// 21.07.
SANDRINO, Berlin / Sum Over Histories,
ANDREJ JELIC, CALKINS, MACHADO

SUBOTA / SATURDAY //// 22.07.
TAL FUSSMAN, Berlin / Innervisions
REMI, BOBI, LUBNYA

Kopirati
Drag cursor here to close