From Herz With Love dovodi DETOUR i DJ SANDRINO
FROM HERZ WITH LOVE festival 21. i 22.7. u Mostaru

From Herz With Love dovodi DETOUR i DJ SANDRINO

Lifestyle / Zabava | 22. 06. 2023. u 16:10 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obje festivalske noći zakazane su na potpuno novim lokacijama Dvorišta Sveučilišne knjižnice i ljetnoj bašti OKC Abrasević.  

Prva festivalska večer FROM HERZ WITH LOVE festa zakazana je u petak 21.07. na potpuno novom LAJV STEJDŽU u dvorištu OKC Abrašević.  

Nakon dugih 5 godina u Mostar nam dolazi jedan od kvalitetnih pop bendova iz Hrvatske, moćni DETOUR-u. Jedan je od uspješnijih bendova koji je veoma prepoznatljiv među ekipom kvalitetnog, suvremenog, elektro - akustičnog pop zvuka koji će preplaviti LAJV STEJDŽ dvorišta OKC Abrašević!

Uz promociju novog albuma i pjesme koje su obilježile ovaj bend iz ere Yammata i energije koju cirkuliraju sa publikom pokazat će da nisu stigli na svirku i par minuta. Odličan album koji fino i upečatljivo klizi i zapamtljivo ostaje, nosi jednu potpunu svježinu na scenu i festivlaske zonu ''Herza''.

Zagrijavanje će im pružiti mostarski bend FARSA kojeg čine 5 mladih, ali mnogo kreativnih polusvjetova, koji dolaze iz Mostara.

Prva festivalska večer na DENS STEJDŽ-u pored magične lokacije koju nosi ovaj floor u dvorištu Stare ruševne knjižnice, okružene raznim grafitima i starim platanom pružiti će nezaboravno otvaranje ovog stejdža uz priznatog berlinskog headlinera SANDRINA koji je prije punih pet godina doslovno pokorio Mostar. Sandrino trenutno predstavlja jedno od najvećih imena na house i techno sceni.

Podršku mu čine Andrej Jelić, jedan od utemeljivača BIH klupske scene i priznatog projekta ROOF AW, u okviru kojeg je organizirao, surađivao, te nastupao sa mnogobrojnim zvijezdama elektronske scene, uz njega tu je i CALKINS osnivač SoundBeyod ekipe koja je dio Sarajevske el scene i mladi perspektivni banjalučanin koji je čest gost Mostara, MACHADO.

Ulaznice možete kupiti online OVDJE putem portala kupikartu.ba ili fizički na sljedećim prodajnim mjestima diljem BIH a mozete ih provjeriti na sljedećem LINK-u!

Za sve ostale informacije možete se obratiti direktno na službenim stranicama festivala:

FROM HERZ WITH LOVE.

Kopirati
Drag cursor here to close