Veliki problem

Pogledajte kako izgledaju kineske farme botova samo za igru CS2

Farme botova i njihova nezakonito stečena zarada veliki su problem u CS2.
Lifestyle / Zabava | 08. 05. 2024. u 09:36 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gamerske stranice i neki korisnici objavili su niz X postova koji pružaju pogled iz prve ruke u postojanje i rad kineske farme botova u Valveovoj FPS igri Counter-Strike 2.

Post, koji pruža videozapise i fotografije koji su procurili s kineske farme botova, zajedno sa snimkama zaslona s discorda navodne farme botova, izgleda kako su razotkrile skupine igrača video igara koji pokušavaju profitirati od masovne prodaje predmeta u igri.

Prema nizu postova, farme botova aktivne u video igri CS2 pokušavaju pokrenuti što više instanci igre dok miruju zbog tjednih nagrada u igri. Iako su ove minorne nagrade pojedinačno iznose samo nekoliko centi, Gabe Followers navodi kako je samo jedna farma uspjela generirati više od 600 tisuća dolara u mjesec dana, što je "impresivan" povrat ulaganja za troškove osnivanja farme.

Sve u svemu, praksa je vrlo štetna za iskustvo Counter-Strike 2 igrača, jer će ti botovi često monopolizirati poslužitelje i smetati prave igrače dok troše kapacitet poslužitelja. Osim toga, prisutnost botova u igri čak i ako odmah ne ometa sve ostale igrače može uništiti natjecateljsku ravnotežu ili zabavu igre.

Srećom, tvrtka Valve koja stoji iza ove igre, naizgled pokušava onemogućiti ove farme botova i poboljšati igru, a stopa zabrana VAC-a navodnim bot računima povećala se u posljednja dva tjedna.

Prema statističkom agregatorskom računu CS Stats i komentiranom od strane hakera / istraživača , nedavni porast zabrana izravno je povezan s valom zabrane Valvea protiv popularnih pružatelja farmi botova.

Kopirati
Drag cursor here to close