Je li ovo jedna ura...

Cristiano Ronaldo na presici sa satom od dva milijuna eura!

Ronaldo je na ruci imao primjerak sata ukrašenog s crvenim i bijelim dijamantima, njih 424 komada, a kojeg potpisuju Jacob&Co i Caviar Torubillon.
Lifestyle / Zabava | 24. 10. 2018. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opće je poznata stvar kako se svuda oko Cristiana Ronalda nalazi glamur, da se vozi u skupocjenim automobilima, privatnom zrakoplovu i luksuznoj jahti, živi u raskošnim vilama...

Međutim, Ronaldo ne prepušta slučaju niti jedan detalj koji može doći u javnost, a govori o njegovu liku i djelu. Nakit, satovi, odjeća, obuća, naočale, torbice... sve mora biti vrhunska klasa.

Zanimljiva stvar uočena je u utorak kad su nogometaši Juventusa došli u Manchester, gdje su igrali utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Uniteda. Jasno, kako je nogometna karijera Cristiana Ronalda vezana i uz klub 'crvenih vragova', za koje je igrao od 2003. do 2009. godine, tako se slavni Portugalac pojavio na press-konferenciji dan uoči utakmice.

No, osim što je pričao o nogometu, svojim skupocjenim satom dodatno je privukao pozornost.

Naime, na ruci je imao primjerak sata ukrašenog s crvenim i bijelim dijamantima, njih 424 komada, a kojeg potpisuju Jacob&Co i Caviar Torubillon.

„Daily Mail“ navodi kako je u pitanju model „7008 T INV C INV“, vrijednosti 1,6 milijuna eura.

Prema pisanju nekih drugih britanskih medija, cijena sata je i vrtoglavih dva milijuna eura.

Imao je Ronaldo na ruci i skupocjeni prsten, no pokraj ovog sata, posve je ostao nezamijećen.

Kopirati
Drag cursor here to close