Ovisnost

Bieber: Osjećao sam kao da umirem

Marihuanu je počeo uzimati kao 13-godišnjak kada se uspinjao stazama slave kao tinejdžerska zvijezda u Kanadi. Brzo je posegnuo za drugim opijatima kao što su ecstasy, psihodelične gljive, tablete i alkohol.
Lifestyle / Zabava | 05. 02. 2020. u 10:38 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Justin Bieber, 25-godišnji kanadski pjevač koji je u orbitu slave bio lansiran kao tinejdžerska  zvijezda, pred kamerama je opisao svoju tešku borbu s ovisnošću o drogama kojima je pribjegavao pod teretom slave.

Bieber je lani na društvenim mrežama pisao o svojoj borbi protiv depresije, droge i slave, ali sada je prvi put, otvoreno i s pojedinostima govorio pred kamerama u dokumentarnoj seriji o svojem životu.

Marihuanu je počeo uzimati kao 13-godišnjak kada se uspinjao stazama slave kao tinejdžerska zvijezda u Kanadi. Brzo je posegnuo za drugim opijatima kao što su ecstasy, psihodelične gljive, tablete i alkohol.

"Ljudi pojma nemaju kako je to opasno bilo. Bilo je luđački jezivo. Budio bih se ujutro i prvo progutao tablete, popušio džoint i tako počeo dan. Bilo je zbilja jezivo", rekao je Bieber u posljednjoj epizodi svog dokumentarca objavljenog na YouTubeu "Justin Bieber: Seasons".

"Odlučio sam prestati jer sam se osjećao kao da umirem. Moje osiguranje i osoblje ulazilo bi noću u sobu da mi izmjere puls", prisjetio se.

Kao i drugi mladi ljudi,  Bieber je bio ponukan eksperimentirati s drogama, bio je to bijeg, rekao je i objasnio "Samo što je moje iskustvo bilo pred kamerama i bio sam izložen drukčije od drugih mladih. Imao sam mnogo novca i mnogo stvari na raspolaganju".

Dokumentarac u deset dijelova bilježi objavu prvog albuma što ga je kanadski pjevač snimio u četiri godine te pruža uvid u privatni život Biebera i njegove nove supruge Hailey Baldwin i drugih članova obitelji. Film prati dugo razdoblje u kojem je Bieber bio odsutan iz javnosti nakon što je 2017. naglo prekinuo svoju svjetsku turneju "Purpose" opravdavajući se potrebom za odmorom.

Bieberov novi album simbolična imena "Changes" (Promjene) bit će objavljen 14. veljače, a slijedit će njegova sjevernoamerička turneja koju će početi u svibnju.

Kopirati
Drag cursor here to close