Medijski rat

Baka Prase i Željko Mitrović 'na ratnoj nozi': Optužbe sijevaju

Mitrović je najavljivao snimanje dokumentarca o poznatom YouTuberu, a također je emitirana i skandalozna pjesma na Pink TV-u: "Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, ajde sine, udri ga".
Lifestyle / Zabava | 06. 09. 2022. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već danima traje medijski rat između vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i YouTubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Mitrović je najavljivao snimanje dokumentarca o poznatom YouTuberu, a također je emitirana i skandalozna pjesma na Pink TV-u: "Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, ajde sine, udri ga", prenosi Nova.rs.

Optužbe

Nakon toga je Baka Prase obavijestio svoje pratitelje na Instagramu da je napustio državu jer strahuje za svoj život nakon konflikta s Mitrovićem.

"Bježim iz države prije nego što masnokosi pošalje hitmena", napisao je na Instagram storyju.

Podsjetimo, sve je počelo kad je Baka Prase emitirao live video u kojemu se mirio sa svojom bivšom djevojkom Anjom Blagojević. Tada je spomenuo i Mitrovića.

Video: ŽELJKO MITROVIĆ DUGUJE PARE VELJI NEVOLJI - SIN UBICA DECE MI PRETI! *upomoć*

"Mitrović može da mi pu*i ku***. Mitroviću, masna ti kosa, operi kosu. Željko Mitrović mi duguje pare", rekao je Baka Prase tada. Mitrović mu je tada poručio da on ne zaboravlja, ali da će se njime pozabaviti tek kad sahrani brata koji je preminuo. Kasnije je ta objava uklonjena, piše Nova.rs.

Baka Prase također je optužio Mitrovića da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka. Mitrović je njega zatim povezao s ljudima poput Velje Nevolje, koji je vođa kriminalnog klana i optužen je za niz ubojstava, dilanja droge i oružja, silovanja i otmica u Srbiji.

Dugovanja, ubojstvo?

Baka Prase nije mu ostao dužan. Poručio mu je da vjerno opslužuje režim srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, da duguje novac za drogu Belivuku te je objavio da mu je njegov sin Aleksandar prijetio. Spomenuo je i ubojstvo Andree Bojanić, koju je 2013. Aleksandar pregazio džipom.

"Ja sa svojom tragedijom, zbog tragične prometne nesreće, ne spavam već skoro 10 godina", rekao je Aleksandar i pozvao Baku Prase na boksački meč. Također ga je optužio da se iživljavao nad blogericom Kristinom Kikom Đukić.

"Koliko će mrtvih masnokosi ostaviti za sobom? Nije dovoljno jedno ubojstvo počinjeno od strane njegova sina, već još jedno ubojstvo počinjeno od strane izvjesnog Mitrovića, čiji identitet krijem za sada, također počinjeno u saobraćaju na pješačkom prijelazu brzinom od preko 80 na sat. A tko je odgovoran za smrt ljubavnice koja se predozirala u hotelskoj sobi, nakon što je konzumirala besmislene količine MDMA? Vrijeme je da ubojice odgovaraju", napisao je Baka Prase u Instagram storyju.

U videu objavljenom na YouTubeu 1. rujna Ilić se predstavlja kao zastupnik "nas, malih ljudi" koje napadaju "kriminalci i medijski giganti" koji "samo šmrču po cijeli dan".

Odgovor

Mitrović mu je odgovorio na izjave o njegovu sinu Aleksandru.

"Kad pogledate ovaj video, shvatit ćete koliko je Baka Prase jedna obična kriminalno-pe*erska debilčina, ali od četvrtka će razumjeti da mu se smiješi od dvije do 12 godina zatvora kad ga otvorim po svim kriminalnim aktivnostima! S ocem pokojne Andree sam u komunikaciji od prvog dana nesreće", napisao je Mitović na Twitteru i priložio snimku.

Također je objavio snimku u kojoj navodno dokazuje da mu je Baka Prase kročio na privatni posjed.

"Evo dokaza da je ova seljačina s drvenim udom od Baka Praseta, a koji će uskoro na službenu stolicu za utaju poreza i zlostavljanja maloljetnih djevojčica i financiranje kriminalnog klana, kročio na privatni posjed! Osiguranje je trebalo primijeniti protokol, ali bježi kao Gonzales", napisao je Mitrović u opisu snimke.

Nakon što je gazda Pinka dan kasnije objavio snimak na kojem Prase bježi od njegovog osiguranja nakon što je došao pred zgradu Pinka, Baka je prekjučer uzvratio fotografijom snimljenom ispred Pinkove zgrade, na kojoj sa širokim osmjehom na licu u jednoj ruci drži golemi drveni penis, dok drugom pokazuje uzdignuti srednji prst, a u naslovu poručuje: "Mitroviću, puši!", prenosi Slobodna Dalmacija.

Kopirati
Drag cursor here to close