Korekcija usana

Ana Bavrka povećala usne

Mostarska voditeljica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju korekcije usana.
Lifestyle / Zabava | 27. 07. 2018. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Ana Bavrka

Poznata voditeljica Ana Bavrka povećala je usne. Mostarska voditeljica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju korekcije usana. Napisala je kako je prije tri godine korigirala usne i kako je to odlučila ponovno učiniti.

''Mnogi od vas me često pitaju kojim estetskim korekcijama sam se podvrgnula, odgovor je uvijek niti jednoj kirurškoj. Nikada mi zaista nije bio problem priznati ako je nešto rađeno. Medjutim prije par godina sam poželjela da imam mrvicu, znate kako nama ženama uvijek mrvica fali, veće usne, što sam i učinila, hijaluronskim filerima i nakon tri godine sam odlučila ponoviti tretman, jer se hijaluronski fileri resorbiraju u organizmu. Povećanje usana ne mora nužno značiti ružni povećane usne, gdje je gornja usna mnogo naglašenija od donje što veoma često imamo priliku vidjeti. Ja sam se odlučila za posve prirodnu korekciju, gdje sam filerom naglasila prirodnu punoću svojih usana i pritom blago naglasila njihove konture'', napisala je Bavrka na Instagram profilu.

Podsjećamo, da je prije nekoliko dana objavljen spot Lepe Brene u kojemu je glavna uloga pripala ovoj lijepoj voditeljici iz Mostara.

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka) on

Kopirati
Drag cursor here to close