Tata Bond

Agent 007 pokleknuo: James Bond se u novom filmu pojavljuje kao otac

"Da, istina je. Bond je postao tata. Daniel je želio ovaj Bondov film učiniti iznenađujućim i najzabavnijim dosad. Daniel je stariji i njegov Bond sazrijeva i gleda na život kroz prizmu očinstva. Ali postoji puno više od toga", kazao je insajder.
Lifestyle / Zabava | 07. 06. 2020. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: API / Vole se na filmu: Daniel Craig kao Bond i Lea Seydoux kao dr. Madeleine Swann

James Bond zavodnik je svjetskog glasa, ali zakleti neženja. To je poznato svim ljubiteljima filmova o tajnom agentu 007.

Često su autorima filmova o Jamesu Bondu razni 'čistunci' spočitavali i seksizam, te neke druge zamjerke u vezi s muško - ženskim odnosima, ali čvršće veza za Bonda nikad nije dolazila u pitanje.

Međutim, britanski "The Mail on Sunday" otkrivakako se sve mijenja s novim filmom "No Time To Die" u kojem se James Bond pojavljuje kao otac petogodišnje kćeri Mathilde!

Dale, Bond, kojeg glumi Daniel Craig, otac je male Mathilde, njegove kćeri iz ljubavne veze dr. Madeleine Swann, koju glumi francuska glumica Lea Seydoux.

Glasine o tome pojavile su se prošli tjedan kada su takozvani 'call sheets' - dnevni raspored koji glumcima kaže gdje su potrebni za snimanje filma - prodavani na internetskoj stranici aukcije eBay.

"No Time To Die", film vrijedan 150 milijuna funti, inače 25. po redu u seriji o Bondu, tako mijenja čitavu povijest serijala.

'Call sheet' koji je prodan puten eBaya opisuje scenu snimljenu u južnoj Italiji prošlog rujna, u kojoj glumi dr. Swann zajedno s Nomi (Lashana Lynch - koja je za novine ranije otkrila da će biti prva crna žena agent) - i dijete imenom Mathilde, kojeg igra petogodišnja Lisa-Dorah Sonne.

"Scena br. 235", kako ju je raspored nazvao, navodi detalje "Nomi izvlači Madeleine i Mathilde u sigurnost, s otokom u pozadini".

Fotografije paparazza snimljene tijekom snimanja filma prikazuju djevojčicu s glumcima i ekipom na snimanju, ali nije poznato je li to Mathilde.

Foto: MEGA / Pojavila se slika paparazza sa snimanja filma, ali ne zna se igra li ova djevojčica Bondovu kćer

Mail piše kako je sve potvrdio jedan insajder filma.

"Da, istina je. Bond je postao tata. Daniel je želio ovaj Bondov film učiniti najviše iznenađujućim i najzabavnijim dosad".

''Daniel je stariji i njegov Bond sazrijeva i gleda na život kroz prizmu očinstva. Ali postoji puno više od toga", kazao je.

Napominje kako je Bond uspio ući u srca i krevete stotina žena, bez ikakvih posljedica. Učiniti tajnog agenta ocem "otvara nam sasvim novi svijet u smislu drame i razvoja priča."

U novom filmu, koji je trebao biti premijerno prikazan u travnju, ali je prolongiran za studeni zbog pandemije koronavirusa, Bond je prikazan kako uživa u mirovini na Jamajci, nakon što se odrekao pištolja Walther PPK u korist mirnog života...

Međutim, ne može to potrajati previše dugo, jer agenta Njenog visočanstva svijet ponovno treba, iz istog razloga kao i uvijek - da bi ga spasio...

Video: JAMES BOND 007: NO TIME TO DIE Official Trailer (2020) Daniel Craig, Rami Malek Movie HD
Kopirati
Drag cursor here to close