Mjesec blagdanske čarolije

Advent u Mepas Mallu

U sklopu Adventa u Mostaru i Mepas Mall je nezaobilazna destinacija za stvaranje najljepših blagdanskih uspomena. Vrijeme iščekivanja Mepas Mall će uljepšati svojim posjetiteljima bogatim blagdanskim programom.
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2023. u 10:23 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdanska čarolija potpuno je zahvatila Mepas Mall! Prosinac donosi blagdanski duh i sreću koju jedva čekamo podijeliti s posjetiteljima, a na svakom koraku očekuju vas prekrasno dekorirana mjesta za slikanje.

U sklopu Adventa u Mostaru i Mepas Mall je nezaobilazna destinacija za stvaranje najljepših blagdanskih uspomena. Vrijeme iščekivanja Mepas Mall će uljepšati svojim posjetiteljima bogatim blagdanskim programom.

U srijedu, 06.12. u suradnji s Lutkarskim kazalištem iz Mostara organiziramo lutkarsku predstavu “Čudo Badnje večeri“, nakon predstava uslijedit će druženje sa Sv. Nikolom. Očistite svoje čizmice i spremno dočekajte najdražeg dječjeg sveca koji će vas darovati Kandit slatkišima.

U srijedu 13.12. u suradnji sa zavodom za transfuzijsku medicinu SKB Mostar organiziramo akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Vaših 30 minuta nekome je poklon za cijeli život!

U četvrtak, 14.12. pridružite nam se na blagdanskoj Tinker Labs radionici. Povedite klince jer smo pripremili zanimljive eksperimente gdje će postati pravi mali znanstvenici.

U petak i subotu, 15. i 16.12. pripremamo najkreativniju blagdansku izložbu za sve ljubitelje unikatnih predmeta i posebnih modnih detalja spravljeni s ljubavlju. Podržimo domaće kreativce i obradujte drage osobe unikatnim božićnim poklonima.

U četvrtak, 21.12. posjetite Mepas Mall i obavite savršeni blagdanski shopping po super sniženim cijenama jer vam pripremamo blagdanski Shopping Day i punooo posebnih iznenađenja. Lutkarsko kazalište Mostar, Mala škola glazbe i Belcanto škola pjevanja iz Mostara uljepšat će Shopping Day uz najljepše božićne pjesme i uz glazbeno-lutkarsku predstavu „Božićna bajka“.

Od 20. do 23.12. posjetite vrijedne vilenjake koji će se pobrinuti da odnesete doma lijepo zapakirane poklone koje odmah možete staviti pod bor. Svi prilozi od umatanja bit će donirani Udruzi za Down sindrom Mostar. Za posebno lijepe uspomene pobrinut će se i Djed Božićnjak koji će vas razveseliti punim vrećama slatkih Kandit iznenađenja.

Sigurni smo da nećete dvojiti gdje provesti slatko iščekivanje Božića jer Mepas Mall za svakog priprema po nešto. Projekt je financiran sredstvima Federalnog ministarstvo okoliša i turizma.

Iskoristite priliku i pronađite poklone za najmilije jer vas Mepas Mall u ovom periodu daruje posebno lijepim nagradama. U mjesecu čarolije očekuju vas brojne shopping pogodnosti koje su izvrsna prilika za blagdansku kupovinu, ali i osvajanje vrhunskih Shopping Fest nagrada.

Osvojite iPhone 15 Plus kojeg je osigurao HT Eronet ili neku od drugih super nagrada. Sakupite sve račune i možda baš vi budete jedan od sretnika! Sreća je veća kada se dijeli, zato podijelite radost adventa sa svojim najmilijima i priuštite im nezaboravne trenutke u Mepas Mall centru.

Neka blagdanska čarolija krene!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close