Caritas

Prvi bračni vikend u Mostaru

Prvi bračni vikend susret započinje 10. i traje do 12. rujna 2021. godine u Duhovno-obrazovnom Centru Emausu Potocima kod Mostara.
Lifestyle / Obitelj | 31. 08. 2021. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obitelj zajednica razgovora i razumijevanjatema je prvog bračnog vikend susreta kojom Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan započinje s ciklusom edukativno-duhovnih radionica u kojima će mladi supružnici usvajati znanja i vještine potrebne za suočavanje s životnim izazovima. Sadržaji duhovnih razmatranja i poticaja koristit će bračnim parovima za duhovnu izgradnju, ohrabrenje i jačanje članova čitave obitelji.

Prvi bračni vikend susret započinje 10. i traje do 12. rujna 2021. godine u Duhovno-obrazovnom Centru Emausu Potocima kod Mostara.

Voditelji prvog susreta su obiteljski savjetnici Caritasova Obiteljskog centra, dr.sc. Anita Begić, don Tomislav Ljuban i Martina Zovko mag. psihologije, a voditelji duhovnih sadržaja su biskup Ratko Perić i don Željko Majić.

Zainteresirani mladi bračni parovi za više informacija ili za sudjelovanje na bračnom vikend susretu moguse javiti župniku ili na e-mail: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close