Obiteljska 3 + kartica

Federacija: Uzmite karticu kojom možete uštedjeti do nekoliko tisuća KM godišnje

Udruženje je predstavilo prvih sto društveno odgovornih kompanija i sportskih društava koji su se kao „Prijatelji obitelji“ priključili projektu, omogućivši besplatne usluge, posebne popuste i druge pogodnosti za višečlane obitelji u FBiH.
Lifestyle / Obitelj | 19. 05. 2022. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Obiteljska 3 + kartica

Danas je u Sarajevu održana press-konferencija na kojoj je predstavljen najveći projekat Udruženja Porodice tri plus – “Obiteljska 3 plus kartica”, koja ujedno predstavlja i najveći pronatalitetni projekat u Bosni i Hercegovini. Na konferenciji su se novinarima obratili Mustafa Vlahovljak, Predsjednik udruženja Porodice tri plus, iz sektora gospodarstva Damir Neimarlija i iz sektora sporta Samir Šarić.

Udruženje je predstavilo prvih sto društveno odgovornih kompanija i sportskih društava koji su se kao „Prijatelji obitelji“ priključili projektu, omogućivši besplatne usluge, posebne popuste i druge pogodnosti za višečlane obitelji u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Prvi partneri Udruženja dolaze iz sportskog, obrazovnog i zdravstvenog sektora, zajedno s mnogim gospodarskim subjektima (trgovine tehničke opreme, odjeće, restorani, saloni namještaja, i drugi). Obiteljska 3 plus kartica predstavlja društveno priznanje kojim se daje na značaju najhrabrijima koji se u današnjem vremenu demografske katastrofe koja pogađa Bosnu i Hercegovinu i pada nataliteta na najefikasniji način bore za jačanje i širenje obitelji, a samim time i opstanak naše države Bosne i Hercegovine. 

“Prvi društveni i poslovni subjekti su se već priključili te očekujemo da će u kratkom razdoblju projekat biti prepoznat od strane svih sektora, koji će se masovno uključiti u podršku Obiteljske 3 + kartice. Sigurni smo da će se putem ove kartice jedna obitelj moći uštediti i do nekoliko tisuća KM godišnje. Nadamo se da će Obiteljska 3+ kartica ovim obiteljima donijeti radost, ponos i društveno priznanje, a svim subjektima poticaj za suradnjom jer sada imamo šansu udruženog pomaganja porodice i šire društvene zajednice. Čestitam porodicama – korisnicima Kartice, a sve subjekte u FBiH još jedanput pozivamo da se priključe ovome velikom i jedinstvenom pronatalitetnom programu.” - rekao je predsjednik “Porodica tri plus” Mustafa Vlahovljak.

Pravo na karticu imaju sve obitelji na prostoru FBiH koje imaju troje ili više djece do 27 godina starosti. Informacije o načinu aplikacije za karticu kao i o našim partnerima i različitim pogodnostima i popustima koji se pomoću kartice ostvaruju, mogu se pronaći na internet stranici, kao i na društvenim mrežama Udruženja.

U vrijeme održavanja press konferencije organizirana je i podjela Obiteljske 3 plus kartice, gdje su roditelji koji su podnijeli aplikaciju preuzeli svoje kartice kako bi počeli uživati u pogodnostima koje su nam omogućili partneri udruženja.

Kopirati
Drag cursor here to close