Ljubav boli

Jelenu Karleušu ošamario suprug

Jelena je i prije dvije godine optužila i prijavila supruga - tad ju je, prema njezinim riječima, Duško tukao u njihovu stanu na Dedinju.
Lifestyle / Obitelj | 07. 01. 2022. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) policiji je zbog obiteljskog nasilja prijavila supruga Duška Tošića (36).

Folk zvijezda tvrdi kako ju je nogometaš, s kojim ima dvije kćeri, ošamario. Ona je odbila medicinsku pomoć, a beogradska policija upućena je na kućnu adresu supružnika, objavio je Blic.

Podsjetimo, Jelena je i prije dvije godine optužila i prijavila supruga - tad ju je, prema njezinim riječima, Duško tukao u njihovu stanu na Dedinju. Iako se Karleuša kasnije ipak predomislila i odustala od kaznenog progona, policija je svejedno izašla na teren i s njom obavila razgovor.

Pjevačica je tad izjavila kako ju je Duško psihički maltretirao i nasrnuo na nju te joj zavrnuo ruku. No ni tad nije htjela primiti medicinsku pomoć, a protiv muža nije podnijela nikakvu prijavu, piše Jutarnji.

Policija je tad razgovarala i s Duškom, koji je tvrdio kako je nije fizički napao, već su samo "raspravljali o njihovu braku jer imaju nesuglasice". Iako protiv njega nije bilo kaznene prijave, Jelena i on dobili su upozorenje kako će biti procesuirani ukoliko se incident ponovi.

Nakon što su brojni mediji objavili da ju je suprug tukao, Karleuša je komentirala kako je sve to - laž.

''Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, mene nitko nikad nije pretukao'', napisala je Jelena tad na Instagramu.

Karleuša i Tošić vjenčali su se 2008. Iste godine dobili su prvu kćer Atinu, a godinu dana kasnije rodila im se još jedna djevojčica, Nika.

Kopirati
Drag cursor here to close